Merhaba arkadaşlar ,
Clash Of Clash köy alınacaktır yüksek level olmasına gerek yok bi 20 30 level yeterli köy görüntüsü vs fiyatını iletin
Dönüş yaparım .
Alış: Clash Of Clans Köy Alınacaktır
18
●2.329
- 05-09-2014, 18:25:03Fiyat hakkında bilgim yok köy binası 7.seviyede kışlalardan 1 tanesi son seviye diğerleri 8. seviye geri kalan hepsi en son seviyede. Barbar kral 1.seviye. Sadece köy binası için altın kasıp 8.seviyeye yükseltmek gerekiyor. Gmail hesabı açmıştım mail ile birlikte verebilirim.

- 05-09-2014, 23:31:08Üyeliği durdurulduSelam , hesabı kontrol ettim gmaile ile giriş yapıp , beğenmedim ve alım yapmayacağımı şifresini değiştir dedim .cgdsteam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şifreni değiştirdiysen ortada bir sorun kalmıyor . Üstüme almadığım birşey için ödeme yapmamada gerek yok . Ticaret Puanlarıma bakarak kimlerle alışveriş yapmışım inceleyebilir , kendileriyle görüşebilirsin . Çok yüksek tutarlı alışverişlerim bile mevcut 20 liralık clash of clans hesabınımı çalıcam ? Gönder paypal hesabını 20 tl atayım insanlık alırsın kendine .
Hesabına bir zarar geldimi ? Birşeymi eksildi . Hayır burada gelip boş karalama , boş muhabbet yapıyorsun anlamıyorum . Almayacağım demek size küfür gibi bu kadar koyuyormu ? Zorundamıyım ? Değilim .
Konu kilitlenebilir , alım yaptım . - 05-09-2014, 23:36:07Gönder hesap numaranı 20 tl göndereym demekle aklın sıra suç bastırmaya çalışıyorsun burada maksat para değil iş ahlakıdır. 20 tl ne seni fakir eder ne beni zengin ki burada önemli olan boş yere vaktm çalmış olman.Lycos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap hakkında blgi sahibi olmasan yine eyvallah diycem. foto da net gördüğün olayı sonra kusurmuş gibi görüp beğenmedim vazgeçtim diyerek çocukça hareket yapman canımı sıktı ve seninle iş yapmak isteyeni baştan uyarmak için yazayım dedim. - 05-09-2014, 23:38:52Üyeliği durduruldu5 Yıllık üyesin ama 5 para etmez üyelerden birisin . Benimle ticaret yapacak kişinin kim olduğuna sen karar veremezsin itraderlerim verir . Ödemenimi yapmadım ? Şikayetinmi var ?cgdsteam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayetim Var bölümüne konu açabilirsin , 20 lira seni zengin edecek gibi gözüküyor bu kadar çok mızmızlandığına göre . Ayrıca gereksiz karalama ban sebebidir bilgin olsun . Varsa şikayetin konunu aç . Yoksa boş muhabbet yapma paşa paşa git uyu geç oldu .
Report ettim mesajları .

