E-ticaret işinden sogutan siteler hakkında
7
●487
- 26-11-2013, 17:21:24Bu duruma bende dikkat ettim.
Geçen gün bir abi ya saat aldım çakma çıktı bir daha internetten alışveriş falan yapmam diyor. Bu doğal olarak bizi de vuruyor.
Bunlarla ilgili yaptırımların çok ciddi olması lazım yani devletin el atması lazım. Bu şekilde satış yapanların tepesine binmesi lazım.
Nerde... - 26-11-2013, 20:48:53Bal satıyorum nerden bileyim gerçek olduğu ?
Zeytin satıyorum tuzu çoktur inanmıyorum ...
v.s...
Eskidenmiş güvenilir alışveriş.
Bakkalların önünde domates biber satan esnaf demirlerle etrafını çevirip üzerine birde kepenk indirmezdi.
Sadece toz yağmur olmasın diye üzerini kapatırlardı.
Evlerin hepsi tek kat bahçeli olur yazın kapı sonuna kadar açık yatardık.
Yediğimizin içtiğimizin bir tadı vardı.
Şimdi sadece internnette değil her yerde *********** , kaçakcı , yalan iş yapan , sahtekar adamlarla doldu.
Manav elmayı armutu önce gizliyor ardına demir parmaklıkları kilitliyor , birde kepenk indiriyor , oda yetmiyor birde güvenlik kamerası takıyor !!!
Evlerimiz on tane kilit takıyoruz , hırsız güvenlik alarmı , yastığımızın altında sopa, yatağın altında bıçak , kapının arkasında silah v.s
Yani sadece internnet değil dışardadır asıl bozulma , buda doğal olarak yansıyor internete.
Allah sonumuzu hayırlı etsin. - 26-11-2013, 22:06:12İnsanımız hakediyor aslında. Kısayoldan köşe dönmek kendini akıllı hissetmek hava basmak için yapmayacağı inanmayacağı şey yok
şurda helalinden bişey satsan kılı kırk yararlar.
"yaaa işte Galaxy s4 mini 169 TL.. sen utanmıyon mu şu kadara satmaya?"
"kardeş ben sana bulurum ya bu esnaflar çok kazıkçı"
sonra yandığında ise herkesi geneller.
İçinde suçluda gider suçsuz da
"Aman hemşerim aman internet mi? tövbe, bir alemet düzenbaz bi galaxy mini aldım içinden çin telefonu çıktı, hepsi sahtekar bunların"
Dinsizin hakkından imansız gelir ya; kendini akıllı kendinden başkasını akılsız sanan, kısayoldan köşe dönme hayali güden, insanların helal ekmeklerini hor gören insanlar için onlardan daha imansızlar hazır kıta beklerler .
Bu forumda bile unutmadık 5TL ye zibillah gibi flash bellek bulurum Çin'den felan alırım fırt alırım diyenleri..
biz satarken hava basanları burnumuzdan getirenleri
Sonra usb kart okuyucusu geldi diye sızlananları
5TL ye mouse dediğinde kargo sendense alırım sözü ile pişkinlik yapanları."Abi kargo zaten o para" dediğinde ise ben Çin'den 50 centte tırnak makası alıyorum kargo taaa Çin'den bedavaya geliyor kardeşim sen kendini bulunmaz Hint kumaşı mı sandın diyenleri.
sözün özü
Talep yoksa arz olmaz. Keçiler olmasa tekelere rağbet olmaz