Satış: Parkta bulduğum tableti satıyorum
31
●2.191
- 25-10-2013, 01:11:56Şu karakola ver diyen arkadaşlar acaba ne olacağını düşünüyor? 5-10 gün bilemedin 1 ay orada bekleyecek sonra kendileri kullanacaklar. Sahibi çıkmayan malı yıllarca orada bekletecek halleri yok galiba? Eğer hepsini öyle bekletseler her ay yeni bir depo almaları lazım galiba.
- 25-10-2013, 01:20:19Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.R10dan dolandırıcılıktan banlanan birinin ahlak kelimelerini kullanması komik kaçmıyor mu?umtDevrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabletini kaybeden adam muhtemelen karakola başvurmuştur ve karakoldan haber bekliyordur. Başvurmamışsa bile o cihazın karakolda çürümesi burda satılmasına yeğdir.d4rkpi0n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 25-10-2013, 01:21:54Hocam aleti sat, parasıyla istediğini yap. Günahı da sevabı da sana. Ha bana sorarsan; gidip bir çocuğu sevindirmek yerine, tableti satıp fakir birilerinin evinin önüne, marketten aldığın 1 torba yiyecek-içecek koyduktan sonra zile basıp kaçmak olur. Burada başkasının tabletini hakkın olmadan sattığın için herkeste bir ön yargı var. Normal bu.