• 23-06-2013, 02:31:59
    #1
    Merhaba,

    Uygun fiyata SSD Disk Alınacaktır.(Notebook için kullanılacak)

    Tekliflerinizi PM ve konuya iletirseniz sevinirim.

    iyi çalışmalar.
  • 23-06-2013, 03:03:51
    #2
    satan varsa bnde pm alabılırmıyım 32 ve 64 GB
  • 23-06-2013, 03:19:46
    #3
    sunucuoptimizasyon.com
    Teknobiyotik.com da fiyatlar uygun, inceleyebilirsiniz.

    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd.html
  • 23-06-2013, 12:15:27
    #4
    CemUter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    satan varsa bnde pm alabılırmıyım 32 ve 64 GB
    Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teknobiyotik.com da fiyatlar uygun, inceleyebilirsiniz.

    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd.html
    düşünürseniz 32GB kingston SSD mevcut 75 TL den verebilirim daha ucuzunuda zaten bulmanız imkansız gibi ürün garantilidir index in malıdır.
  • 23-06-2013, 13:09:20
    #5
    affedilmeyen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    düşünürseniz 32GB kingston SSD mevcut 75 TL den verebilirim daha ucuzunuda zaten bulmanız imkansız gibi ürün garantilidir index in malıdır.
    hocam modelını pm atarmısnız kaç bm yazma ve okuma hızı
  • 24-06-2013, 00:15:16
    #6
    http://www.bilendenal.com/

    hocam burayada bakabilirsiniz kingston türkiye disbiritörü ssd ler burada çok ucuz firma benim evin yanında güvenilir bir yer yani.
  • 24-06-2013, 00:46:38
    #7
    ssd hakkında detaylı bilgi alabilir miyim arkadaşlar merak ediyorum da benim notebook için alabilirim eğer işime yarayacaksa. İçini söküp mü takılcak ne olcak hiçbir fikrim yok sadece hızlandığını biliyorum PC'nin açılış vs. Windows 8 var şuan bende.
  • 24-06-2013, 00:50:20
    #8
    SSD disk Bazı notebooklara olmaz. Yeni Çıkan HP Ultrabook'larda hem SSD hemde Satalı diskler geliyor.
    Asus N56VM Kullanıyorum 3 milyarlık cihaz'da bile yok.
    SSD disk okuma ve Yazma Hızı Yüksek oldugu için Tavsiye ediliyor.

    Saygılarımla

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:50:20 -->-> Daha önceki mesaj 00:48:39 --

    Konu sahibi arkadaşım Marka Model ve GB bilgisi verirsen Bakayım. Bizim Firmadan
    Genelikle Storage ve Server HDD lerinde geçer.
    Saygılarımla
  • 24-06-2013, 00:54:29
    #9
    sunucuoptimizasyon.com
    Standart sata disklerde hareketli parçalar mevcuttur, dönen diskler üzerinde okuyucu kafa haraket ederek disk üzerindeki manyetik alan ile yazım okuma yapar, yoğun işlemlerde kafa disk yüzeyinde yeterince hızlı olamadığı için hızlı değildir. Ssdlerde ise hareketli parçalar yerine kontrolcüsü olan ve hızlı yazma okuma hızına sahip nano bellekler vardır, haliyle gecikme olayı yoktur ve yüksek yazma okuma hızları vardır.

    Sata arabirimi olan tüm masaüstü, notebook bilgisayara takabilirsiniz arabirim sata diskle aynıdır, eski diski söker yenisini takarsınız temiz bir kurulum yaparsınız sonrada ''ben bugüne kadar bilgisayar mı kullanmışım'' dersiniz.