• 17-04-2013, 20:58:17
    #1
    Selamün Aleyküm Arkadaşlar Kendi Üretimimiz olan Arı Polenlerini Taze bir Şekilde Arıdan Aldığımız Sürece Burada Satışa Sunacağım. Şuan Yeni Gelmiş 20 KG vardır. Arıcılık ile Babam İlgilenmektedir.

    KG Fiyatı: 45 TL
    Mail: o.egilmez@hotmail.com
    Cep: 541 442 27 72
    Kargo: Alıcıya Aittir. Anlaşmalı Olduğumuz Kargo Firması ile Gönderilecektir bu Sebeble Fazla Tutmayacaktır.

    Fotoğraflar Kendi Polenlerimize Aittir.






    Polenin Faydaları:
    Polen, sindirimi kolaylaştırıcı, hücre yenileyici, canlılık verici, iştah artırıcı, hemoglobini yükseltici, soğuk algınlığı, kısırlık ve kansızlık tedavilerinde, kanser, sinirsel ve ülser gibi rahatsızlıklarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Özellikle bal ve arısütü ile birlikte kullanımında ise başka hiçbir takviye almadan basit beslenme ile hastalıklardan tamamen kurtulmak mümkün olabilir.

    1- Polen kansız insanlar için faydalıdır. Alyuvar sayısını %25-30, hemoglobini % 15 oranında yükseltir.
    2- Polen içerdiği antibiyotiklerle en inatçı bağırsak iltihaplarını iyileştirir.
    3- Polen vücudumuzu zinde tutar.
    4- Sporda yüksek performans sağlar.
    5- Aşırı yorgunluk ve stresten kaynaklanan cinsel isteksizliği giderir.
    6- Kabızlık ve bağırsaktaki tıkanmaları ortadan kaldırır.
    7- İnsanlardaki aşırı sinirliliği ortadan kaldırır. İnsanı rahatlatır.
    8- İnatçı ishalleri tedavi eder.
    9- Polen kabızlığı önleyerek hemoroidi iyileştirir, .
    10- Görme üzerindeki etkisi büyüktür. Birçok olaylarda görme yeteneğini artırdığı saptanmıştır.
    11-Polenin saç sayısını artırdığı ve saçın dökülmesini önlediği tespit edilmiştir.
    12- Polen prostat hastalarında iyileştirici etki yapar.
    13- Polen gelişmeyi ve büyümeyi hızlandırır.
    14- Polen kılcal damarları etkileyerek fazla kanamaya engel olur. Kalp kasının çalışmasını güçlendirir.
    15- Polen hücre yenileyicidir. Kanser tedavisinde destekleyicidir.
    16- Yüksek tansiyon ve soğuk algınlığında etkilidir.
    17- Son yıllarda hayvancılıkta yarış atlarının, balıkların, iyi ötmeyen kafes kuşlarının, civciv ve tavukların aktivitesinin, verimliliğinin, hızlı gelişmesinin ve sindirim kolaylığının sağlanmasında kullanılmaktadır.
    18- Polen. Düşünme yeteneğini artırır.
    19- Kısa sürede kişileri enerji ve canlılığa kavuşturur.
    20- Deri göz kapağı iltihaplarını önler.
    21- Sinerjik etki ile vücut dayanıklılığını artırır ve enerji verir.
    22- Hastalıktan kalkanları kısa sürede eski enerji ve canlılığa kavuşturur.
    23- Acıktıkça polen yenilerek desteklenen diyetlerle çok rahat kilo verilebilir.
    24- Yemekten yarım saat önce alınan polen, alınan gıdalardan tam faydalanmayı sağlar ve kilo aldırır.

    Polen Hakkında:
    Arıların 200 ila 3000 arası çiçekten toplayarak, kanatlarında kovana getirdikleri bitkinin erkek üreme hücresi olan doğa harikası bir bitki özüdür. Arılar bal yapmak için çiçeklerden besin toplarken, çiçekten çiçeğe konarlar. Böylece hem çiçeklerin döllenmesini sağlarlar hem de yavrularını beslemek için kovana polen götürürler. Polenin çok yüksek besin değerli olduğu keşfedildikten sonra kovanların girişlerine polen tuzakları yerleştirilmiş ve bu sayede arıyı rahatsız etmeden kovandaki polen stokları toplanmaya başlanmıştır. Arıların kovana girişlerinde kanatlarından tuzaklara düşen polen; naturel kurutma sistemiyle kurutulur ve çok kıymetli bir besin haline gelir.
    Polenler renk, şekil ve içerikleri bakımından büyük farklılıklar gösterirler. Polenlerin %80'i sarıdır. Bunun dışında siyah, kırmızı, mor, pembe, eflatun vb. renklerde polene rastlamak da mümkündür. Polene bu renkleri veren renk maddeleridir. Bu renk maddelerden karotenoidler başlıcı a-karoten, b-karoten, lycopin, xanthophyl ve zeaksonthinden ibarettir. Klorofil varlığına polende rastlanılmamıştır. Polende ortalama %25 protein vardır. Protein miktarı polenin türüne, yöresine, toplama sistemine göre farklılıklar göstermektedir. Polen bilim dalı Patinoloji'dir. İyi cins polen; naturel kurutma sistemiyle vitaminleri ölmeden kurutulmuş, taze ve bol nektarlı çiçeklerden toplanan 1.sınıf olmalıdır.
  • 17-04-2013, 22:29:05
    #2
    o değilde bal reklamlarında 50 gr'lık polene 70 tl değerinde diyolar ya .. )
  • 17-04-2013, 22:31:44
    #3
    kovboy60 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    o değilde bal reklamlarında 50 gr'lık polene 70 tl değerinde diyolar ya .. )
    Bende Reklama Çıksam Öyle Derim Reklam Maliyetleride Hesabın içine Katmıştır
  • 17-04-2013, 22:46:43
    #4
    HaKHaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bende Reklama Çıksam Öyle Derim Reklam Maliyetleride Hesabın içine Katmıştır
    doğrudur hocam hayırlı satışlar.
  • 17-04-2013, 23:20:03
    #5
    kovboy60 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    doğrudur hocam hayırlı satışlar.
    Eyvallah sağolasın üstad
  • 12-05-2013, 02:34:22
    #6
    Konu Güncel
  • 12-05-2013, 02:40:27
    #7
    üstad bu polen neyle karışdırmamız gerek seda alınıyormu? birde yeni ladım diyorsun? daha çiçek mevsimi değil? nasıl taze b8unlar detaylı bir pm lüfen
  • 12-05-2013, 11:40:52
    #8
    SesLiModel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    üstad bu polen neyle karışdırmamız gerek seda alınıyormu? birde yeni ladım diyorsun? daha çiçek mevsimi değil? nasıl taze b8unlar detaylı bir pm lüfen
    Sade şekilde yenebilir su ve meyvesuyu veya bal içinde karıştırarak yiyebilirsiniz.

    Hocam bizim arılar sahil bölgesinde çiçeklerin olduğu yerlerde arıyı nakliye ederiz sabit yerlerde durmuyoruz.