Merhaba ,
Elimde 100 Adet Samsung Tablet var bunları satış alanında sahada kullanıyoruz , kullanan arkadaşlara defalarca söylememize ragmen evde çoçuklarına veriyor yada kendileri oyun yükleyip oynuyor tablet bozulduğundada şirkete yansıtmaya çalışıyorlar.
Tabletlerde Kullanılan Hesaplar ortak hepsi aynı mail ile çalışıyor, ben bu tabletlerde uygulama yüklemeyi yasaklamak istiyorum, sadece tek bizim uygulamamız çalışsın istiyorum ve cihazları ayrı ayrı loglarını tutmak istiyorum acaba buna bir çözüm var mıdır, nasıl yapa bilirim ?
Kısıtlama yapmak
5
●102
- 29-04-2022, 15:18:32uygulama mağazada değil manuel yükleniyor, hatta mağazaya bile girmeseler daha iyi ama mağazada kalkmıyor cihazda, maalesef samsung bir çözümü yok.DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-04-2022, 15:23:02Biraz pahalı tutabilir fakat kendinize özel yazılım yaptırabilirsiniz , örnek olarak şifreleyici 16 haneli uzun bir şifre. belirlersiniz ve sadece o şifreyi giren kişiler diğer uygulamalara ve play store'a erişebilir. Onun dışında tüm denemeleri / başarılı ve başarısız girişleri Log tutucak bir yazılım yaptırabilirsiniz. Veya mesai saatleri dışında tableti deaktif edecek bir yazılımda yaptırabilirsiniz.
En basit yöntemi play store'i kaldırmak olur fakat oda basit bir işlem değil root atmanız lazım her cihaza teker teker. - 29-04-2022, 16:03:20DenizAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
root atma imkanımız maalesef yok.