• 16-11-2020, 01:07:13
    #10
    Kalemi harici olarak alabilirsiniz hocam
  • 16-11-2020, 01:06:32
    #11
    ayesoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Maalesef yok, yani böyle bir ihtiyacı olan milyonlarca insan yok. Çok küçük bir pazar daha önce deneyenlerde oldu ama samsung öyle bir yol aldıki şimdi kimse sıfırdan girip note serisini geçemez boşa kürek çekmek gibi birşey.

    Zaten küçük bir pazar samsung tek başına olduğu için güzel kazanıyor ve geliştiriyor 5 tane rakibi olsa ordan gelecek parayı az görüp onlarda geliştirmek istemeyecek o telefonu.

    Benim görüşüm bu yönde.
    Kesinlikle, kitap redaksiyon için kalemli tablet almam gerekti. Dedim bir değişiklik yapıp İpad alayım. Anladım ki Samsung bu kalem işinde bayağı ileride. İpad'i iade edip Samsung Tab aldım.
  • 16-11-2020, 01:08:27
    #12
    kubilay_oral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam şöyle söyleyeyim, benim çevremdeki öğretmenlerin pek çoğunda (özellikle yazarlık işleri ile uğraşanlar ya da bol bol soru çözenler) Note serisi telefon ya da tabletler var. Yani kullanan bir hayli fazla.
    İllaki fazladır fakat sadece işi bu olanlar kullanacaktır. Ben hiçbir öğretmen arkadaşımdan bu talebi olduğunu duymadım.
  • 16-11-2020, 01:07:12
    #13
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bende Note 2'den beri sürekli note serisi kullanıyorum.
    Bana göre tüm telefonlar aynı sadece note serisi farklı.

    Kalemli telefon değil de kalemli olarak tablet var hocam bu da bir seçenek elbette.
  • 16-11-2020, 01:09:15
    #14
    FuNch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kalemle yapıp da kalemsizken yapamadığınız tam olarak nedir? Kalemi ne için kullanıyorsunuz daha rahat nasıl not alıyorsunuz? Bana hep gereksiz bir şey gibi gelmiştir merak ettim açıkcası
    Hocam dediğim gibi öğretmenim ve aynı zamanda yazarım. Çocuk soru atıyor mesela, kalemi çıkarıp direkt üstüne yazabiliyorsunuz. Kitap düzeltileri geliyor mesela PDF üzerine yorum olarak not alıp yayınevine yolluyorsunuz. Yani kalem ölümcül derecede önemli.
  • 16-11-2020, 01:08:03
    #15
    Samsungun uzerine telefon tanimiyorum piyasada yeni telefonlar var elime alinca cok dandik bit pazarinda 100 tlye satilan telefonlar gibi geliyor. Telefonun en iyisini hatta Elektronikte bir numara Kore teknolojisidir ki Kore mali cihazlarin çin cihazlarina gore tasarimi bile farklidir. Japonlarda oyledir mesela.
  • 16-11-2020, 01:10:02
    #16
    Sulhperver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İllaki fazladır fakat sadece işi bu olanlar kullanacaktır. Ben hiçbir öğretmen arkadaşımdan bu talebi olduğunu duymadım.
    Çünkü bu rahatlığı bilmiyor çoğu. Kullanınca da bırakmıyorlar.
  • 16-11-2020, 01:13:18
    #17
    Araştırmak lazım hocam belki yurt dışında çinde falan vardır ama ülkemizde çok talep yok diye getirmiyorlardır
  • 16-11-2020, 01:14:36
    #18
    FuNch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Araştırmak lazım hocam belki yurt dışında çinde falan vardır ama ülkemizde çok talep yok diye getirmiyorlardır
    Asıl merak ettiğim aslında büyük firmalar neden hiç bu işe girmedi? Sanırım sadece benim için önemliymiş kalem.