Benim gibi telefonla içli dışlı olmayı seven birisi için ve görselliğe önem veren birisi için gördüğüm eksileri yazıyorum.
- Cihazda, konumu Hindistan yapmazsanız, font değişim ekranına sahip olmuyorsunuz, ABD dahi seçseniz açılmıyor. Bunun bir eksi, hatta ayrımcılık olduğunu düşünüyorum.
- 3. parti temalar kurulmuyor diyor, hiçbir indirilen tema kurulmuyor(internetten), tema marketteki temalar da kötü, iyileri var ama internettekilere kıysla gerçekten kötüler.
- MIUI11 Güncellemesi için 4 ay bekledim, birçok vaad vardı, görsel açıdan önem veren birisi için hiçbir yenilik gelmedi benim gözümde.
- Bu konuyu açmamdaki en büyük sıkıntıya gelirsek, ROOT ve ROM atmak istediğinizde, xiaomi'nin kendi sitesinden ve kendi sitesinden indirdiğiniz tool yardımıyla, yine xiaomiden izin alıyorsunuz, o da size xxx saat bekle diyor. Haliyle kendi cihazınızda değişikliğe gitmek için, günler, haftalar aylarca beklemeniz gerekebiliyor. Açıkcası para verip aldığımız bir cihazda bu kadar kısıtlama insanı çileden çıkartıyor.