• 05-02-2019, 12:47:21
    #10
    Konu hakkında destek verilip, ödeme alınmıştır.
    Teşekkürler.
  • 05-02-2019, 13:21:46
    #11
    Arkadaşlar bunu yıllar sonra dahi bulamayıp buralara gelenler olacak diye düşünüyorum.

    Bu yüzden çözümünü söylüyorum. (Başka çözümü de vardır ancak daha pahalıya patlayacağı düşüncesindeyim)

    1) itunes ile bilgisayarınıza yedek alıyorsunuz.
    2) iPhone Backup Extractor , iBackup Viewer gibi yedek çıkarma programları ile yedeğinizi açarak ChatStorage.sqlite dosyasını ve Media dosyasını (whastaspp'ın içindeki) masaüstüne alıyorsunuz. ChatStorage.sqlite ile sohbetler, media ile medyalar belgeler vs gelmektedir.
    3) Android cihaza wazzapmigrator programını 36 lira karşılığında indiriyorsunuz. Android cihazı bağlayıp wazzapmigrator dosyasına masaüstüne aldığınız dosyaları atıyorsunuz.
    4) Android cihazdan wazzapmigrator'u açıp talimatlarla ilerliyorsunuz. Bu aşamaya kadar android cihazınızda whatsapp olmasın zaten size talimatla indirtecektir.

    Bütün ayrıntılı bilgiler görsellerle ve tüm sorunların çözümleriyle beraber https://www.wazzapmigrator.com'da mevcut.

    İyi forumlar...