Note2 Yardım Lütfen
11
●1.094
- 06-12-2013, 23:54:42Üyeliği durdurulduKoca forumda böylesine global bir cihazı kullanan ya da bu sorunun çözümünü bilen kimseler yok mu?
Burası bir satış kategorisi olmadığından dolayı, doğal olarak flood da sayılmayacağı düşüncesiyle; konuyu upluyorum. Acil olarak yanıt bekliyoruz sorunumuz için.
- 07-12-2013, 00:45:55Üyeliği durduruldutehlike2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtdışı cihaz değil Türkcell`den alındı faturalı orjinal, fakat çok tuhaf bişey var mesaj yazarken yazı yerine 1. kelimeyi türkçe yazıyor boşluk bırakınca ikinci kelimeyi yazınca ingilizceye çevirip gönderiyor ve ayarlar menüsünde ülkeler yerinde tuhafki türkiye yok english yazıyor hep. - 07-12-2013, 00:48:58Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Note 2 kullanicisiyim. 4 gözle güncellemeyi beklerken cikan aksilikleri duydukca korkar oldum.
Bu arada ayarlardan Türkçeye geçiş yok mu?
Donanimhaberdeki note2 konusuna baktiniz mi? Bu sorunun cevabi orada kesin çıkar.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi - 07-12-2013, 00:49:02Üyeliği durdurulduHayatımızda ki her şey o kadar tuhaf ki, akıllı telefon bile aklını kaybetti sonunda.Sevda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle