aynı ip den 2 adsense hesaba giriş
24
●5.216
- 28-01-2013, 21:32:20iyide türk hesaplarına türk görevliler bakmıyor mu hocam?aktivator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-01-2013, 23:19:06Burada benim altını çizmek istediğim alan o değildi ama sen orayı çizmişsin. Türk olanlarda vardır illaki kontrol edenler Türk olabilir ama adsense sisteminin kurallarını yazanlar yabancıdır diye düşünüyorum. Sen benim yapma dediklerimi yapma problem olmaz diyor. Olmuyor da.
Sayfa to yükseldi banlanırmıyım diyor 3 gün geçiyor yok yere banlandım diyor. Acaba ne yaptında senin sayfa to bu kadar yükseldi bunu soran yok. - 13-06-2013, 02:11:11arkadaşlar şöyle bir durum var; daha önce onaylanmış bir adsense hesabına giriş yaptıysanız ve tekrar bir başvuru yaparsanız, zaten aktif bir hesabınız var uyarısı geliyor ve yeni bir hesap açamıyorsunuz! Bu tecrübem ile sabit.
Benim bir sorum var. Bana bu durum oldu ve o hesap benim değildi aktif olan. Şuan yeni hesap açtım fakat bu kendi pcmden bu uyarıyı aldığım için tekrar giriş yapmadım. Yeni hesapla giriş yapsam eskiden girdiğim hesapla ilişkilendirip sorun oluşturur mu? - 02-07-2013, 04:49:12Birçok kişi bu sorunun cevabını merak ettiğinden dolayı bende yazma gereği hissettim, bu soru google forumlarında yöneltilmiş ve ilgili google yetkilisi tarafından şu şekilde cevaplandırılmıştır;
Adsense sadece ip üzerinden durum değerlendirmesi yapan bir yapılanma değil. O yüzden suistimal ve kural ihlalinde bulunmadığınız sürece durumu sorun etmenizi gerektiren bir nokta görünmemektedir.
Sanırım sorunun cevabı çok açık şekilde verilmiş. - 05-01-2014, 10:27:27Ben 4 adsenseye ayni bilgisayardan surekli girip cikiyorum aylardir. 2 tanesinde kendi adimaHiddeN_Ra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle