• 06-12-2009, 12:53:29
    #1
    Arkadaşlar geçenlerde herkesin panelinde yeni vergi kuralları vs ile ilgili onay istedikleri kısım açılmıştı bendede açıldı o gün daha sonra onaylama secenegini seçmiştim lakin bir daha onay istedikleri yer gelmedi onaylayanların hesaplarında kesinti oldu bende o kesinti yok şu anda ama kafama takılıyor şimdi çogu kişi onayladı ben onaylamadım ne olacak şimdi ?
  • 06-12-2009, 14:16:52
    #2
    gdi
    Üyeliği durduruldu
    vergi bolumunde adsense bana acikliyor : vergilerden siz sorumlusunuz diye.

    yani yayinciyi sorumlu tutuyor artik.

    ihaber boyle :

    Google does not require tax information for this AdSense account. AdSense publishers are responsible for complying with the local tax laws as required by the publishers' local governments.
  • 07-12-2009, 20:40:40
    #3
    Arkadaşlar benim demek istedigimi anlamadınız sanırım bende onaylama secenegi sadece bir sefer çıktı ben onaylamadım daha sonra secenegini seçtim lakin bir daha onay penceresi açılmadı şimdi ne olacak ?
  • 07-12-2009, 20:44:45
    #4
    belki ogün öyle bişi yapmak istediler vazgeçmiş olbilirler. Vergi ABD'den alıyor kesin ama diğer ülkeler kendine kalmış. Yanlış hatırlamıyosam
  • 07-12-2009, 22:56:13
    #5
    Ben o pencereyi hiç görmedim.