Gelecek aya da haksız yere banlandım diye konu açarsın artık
yanlış anlaşılmasın kimsenin banlanmasını felan istemem hepimiz bişeyler yapmaya uğraşıyoruz sonuçta, ama bana göre trafiğin şaibeli normal yollardan sosyal medyadan o kadar hit gelmez (çok büyük ve paylaşımı bol olan siteler hariç). diyelim ki her şey normal yine de 10 günlük siteye bu kadar yüklenmekle hata yapıyorsun kesin incelemeye girersin
velhasıl inşallah ben yanılırım da hesabına bişey olmaz, iyi şanlar..
Bu konuyu açma sebeplerimden bir tanesi de bu gidişatın sonucunu hep beraber görmek. İllegal bir trafik değil. Trafiği yoğun siteler ve sosyal mecralardan geri dönüşüm sağlıyoruz. Ortalama oturum süremiz 30 saniyenin üzerinde. Gelen yoğun trafik sayısına ve sektörel içeriğimize göre çok iyi bir süre. Şaibe ve illegal hiç bir şey yok. Hatta şöyle söyleyebilirim, Türkiye gibi bir çok ülkeye reklam ve kaynak gösterimi yapmıyoruz. Hedeflediğimiz ülkelere ve kitleye hitap ediyoruz.
Biraz aykırı bir proje olduğunu kabul ediyorum. Uzun süreli olacağından da eminim. Ama belli olmaz dediğin gibi ban yeme durumu da olabilir. Şunu da belirtmek isterim, 10 yıl içerisinde, 5 yılı aktif kazanç sağladığımız süre zarfında Google tarafından ne uyarı aldım ne ban yedim.
Şans dileğin için teşekkür ederim

Her türlü olumlu olumsuz gelişmeyi burada paylaşıyor olacağım.