Adsense Geri Ödeme İster mi?
57
●4.063
- 19-12-2008, 14:08:38ilk hesap açtığımda aynı şeyi bende yaptım. Sadece uyarı maili aldım
- 19-12-2008, 14:29:57ne biçim konusuyon len sen bebe. ?LnxDfcRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yönetimden arkadaşlar ilgilensin şu eleman ile. - 19-12-2008, 17:41:29Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ne olacakLnxDfcRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Gerçekten 18 yaşında mısın?(Eğer 18 isen bile beden yaşınla akıl yaşın arasında çok büyük farklar var .) - 19-12-2008, 17:46:34Üyeliği durdurulduGoogle parayı verdikten sonra araştırma yapıyor.
10 Gün içerisinde belli olur muhtemelen size dava açılacaktır ve para faiziyle geri alınacaktır. Bunun dışında adsense hesabınız ve websiteleriniz adsense ve diğer tüm google hizmetlerinden mahrum bırakılacaktır.
Sen o parayı aldıysan yeme koy kalsın. Çünkü üstüne para koyup geri vericeksin. - 19-12-2008, 17:57:40Geri ister , eft yolu ile aldıysanız aldığınız hesabın meblağı -'ye geçer ve o parayı öyle ya da böyle alır.LnxDfcRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İster ve alır.BirBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alıyorlar , iyi niyet filan göstermiyorlar. (:candost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ufak para filan dinlemiyor , çatır çatır alıyor.kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Adam akıllı Türkçe kullan , 2 alır.LnxDfcRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banlıyorlar + geri alıyorlar ödedikleri rakamı.UnreaL74 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alır arkadaşım , aldı.blacksea61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal olarak evet , elemanın cebine elini sokup alamaz ama her türlü alır banka aracılığıyla.Jival adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alır parayı her türlü.TFaresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alır.Maverick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi ;
Güzel arkadaşım , yazım kurallarına uymadığın için şu iletiyi gireyim sonra sana -rep atacağım ama ilkin yazayım.
Bu sabah evet evet tam bu sabah yaklaşık 2 ay önce ödemesini aldığım XXX $ civarında ki rakamı Ziraat Bankası Antalya Kapalı Yol Şubesi Kambiyo İşlemleri müdüresi Emel hanıma yanımda aynı bankanın müdür yardımcısı Ahmet bey'de vardı ve götürüp iade ettim.
Hesabım parayı aldıktan 1 ay sonra bloke oldu yani ödeme onaylanmıştı ve ben paramı alıp gerekli harcamaları yapmıştım. Ardından Ziraat bankasından ilgili vatandaş aradı ve böyle böyle , ödeme iptal oldu 1 ay içinde mevzu olunan rakamı yatırmadığınız taktir de hakkınızda yasal işlem başlatılacak vs. dediler ve kısmende olsa o kadar kredi kartı borcu içerisindeyken götürüp o parayı denkleştirdim ve yatırdım.
Demem o ki , ben burada birebir yaşamış canlı örneğiyim ;
Google ; Kesinleşmiş ve onaylanmış ödemeniz olsun ya da olmasın bütün ödeme haklarıını gizli tutuyor ve istediği an özellikle ÇEK ile ödeme alıyorsanız bu süre 3 yıla kadar çıkıyor ( yurt dışı çeklerin iadesi ) istediği vakit ödemesini geri çekebiliyor.
Bana "-alamaz" diye bi' savunma yapmayın ki akşam akşam ödemenin tarayıcı görüntüsü almak zorunda kalmayayım..

şu andan sonra bunu anladıklarında parayı geri iade isteme ya da dava açma gibi bişey yapabilirmi?