selamın aleyküm.kardeşlerim sizlere bi soruım olcaktı? sitemden googleye gelen reklamların %85 gibi bi değerini kendim tıkladım ve 100$ olduqunda ödememi yaptı

şu andan sonra bunu anladıklarında parayı geri iade isteme ya da dava açma gibi bişey yapabilirmi?
Geri ister , eft yolu ile aldıysanız aldığınız hesabın meblağı -'ye geçer ve o parayı öyle ya da böyle alır.
Parayı geri istemez. Arkadaşı boştan yere panik havasına sokmayın. Geri isterse ben vericem söyle
İster ve alır.
Aleyküm selam. Google mutlaka farkedecek ve sizi uyaracaktır. Zamanı önemli değil. Dava açıp parayı yasal faizleriyle alma hakları var. Fakat iyi niyet gösterip almazlar inşaallah.
Alıyorlar , iyi niyet filan göstermiyorlar. (:
Dava ile alıyor parasını. Açmaz filan diye düşünme açıyor. Ama ufak paralar için değil tabi. Rahat ol yani. ama yaptığınız hoş bir şey değil. Reklam verenin parasını boşa harcamış, çalmışsın yani. Aslında bu gelirlerin düşmesinde bizlerinde hatası yok yaptığın üzere.
Ufak para filan dinlemiyor , çatır çatır alıyor.
xD yani bence de yollanan parayı qeri istemes qibi ama arkadaşlar faiziyle ister fln diince tırsıntı yaptım
1- Adam akıllı Türkçe kullan , 2 alır.
Sanmıyorum geri isteyeceklerini sadece farkedilirse adsense dan banlarlar
Banlıyorlar + geri alıyorlar ödedikleri rakamı.
parayı almaz en kötü ihtimal domaine ban vurur hesabı kapar
Alır arkadaşım , aldı.
paranı cebine koyduysan alamaz.
Normal olarak evet , elemanın cebine elini sokup alamaz ama her türlü alır banka aracılığıyla.
Google o kadar hileye rağmen ödemeyi onayladıysa.
Sende parayı cebine koyduysan.
Türkçe'yide katlettiysen.
Ne parayı geri alabilirler ne de dediğin sözleri. Bizden önce demişsin ama yaşın 18 olmuş, o yıllarda insanlar Bilgisayar nedir bilmezlerdi. Bence sen klavye başına oturduğunda direk Mirc yazmışsın ve Sonuç..
Alır parayı her türlü.
Google büyük ihtimalle parayı geri almaz.
Alır.
Şimdi ;
Güzel arkadaşım , yazım kurallarına uymadığın için şu iletiyi gireyim sonra sana -rep atacağım ama ilkin yazayım.
Bu sabah evet evet tam bu sabah yaklaşık 2 ay önce ödemesini aldığım XXX $ civarında ki rakamı Ziraat Bankası Antalya Kapalı Yol Şubesi Kambiyo İşlemleri müdüresi Emel hanıma yanımda aynı bankanın müdür yardımcısı Ahmet bey'de vardı ve götürüp iade ettim.
Hesabım parayı aldıktan 1 ay sonra bloke oldu yani ödeme onaylanmıştı ve ben paramı alıp gerekli harcamaları yapmıştım. Ardından Ziraat bankasından ilgili vatandaş aradı ve böyle böyle , ödeme iptal oldu 1 ay içinde mevzu olunan rakamı yatırmadığınız taktir de hakkınızda yasal işlem başlatılacak vs. dediler ve kısmende olsa o kadar kredi kartı borcu içerisindeyken götürüp o parayı denkleştirdim ve yatırdım.
Demem o ki , ben burada birebir yaşamış canlı örneğiyim ;
Google ; Kesinleşmiş ve onaylanmış ödemeniz olsun ya da olmasın bütün ödeme haklarıını gizli tutuyor ve istediği an özellikle ÇEK ile ödeme alıyorsanız bu süre 3 yıla kadar çıkıyor ( yurt dışı çeklerin iadesi ) istediği vakit ödemesini geri çekebiliyor.
Bana "-alamaz" diye bi' savunma yapmayın ki akşam akşam ödemenin tarayıcı görüntüsü almak zorunda kalmayayım..