• 04-02-2021, 10:25:38
    #28
    Gecici olarak reklamları kaldırsan hocam ?
  • 04-02-2021, 10:52:53
    #29
    setter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim sitem de garip bir şekilde 1 haftadır günde 2 bin 3 bin tl kazandırıyor . Önceden günde 20 tl yi geçmezdi. 1 haftada 20 bin tl yi geçti kazanç. Herhangi bir yerde paylaşmadım siteyi. Analiyticsde Hit kaynağı başta facebook google bing falan görünüyor. Sitede 1 haftadır anlık kullanıcı sayısı 200 un altına düşmedi ve gelen hit sırayla amerika kanada avustralya ve diğer avrupa ülkeleri var. Galina ünlü biri sitemde beğendiği bir linki paylaştı
    Maşallah hocam
    • buwork
    buwork bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 04-02-2021, 10:57:21
    #30
    Bot ile değil bu iş. Tek bir ip den botla yapılsa adsense saymaz. Bu iş zombi bot işidir. Zombi bot insanların bilgisayarlarına bulaştırılıyor. Bu bot arkaplanda sahibinin istediğini yapıyor. Mesela bir chrome sekmesi açıp bir siteye girip istenilen yere tıklıyor vs vs. Adamların elinde böyle birşey varsa basitçe yapmışlardır.
  • 04-02-2021, 13:06:59
    #31
    Ad inserter premium da yanlış hatırlamıyorsam bir özellik vardı bunun için. Reklamı belirlediğiniz sürede sadece 1 kere gösteriyor her kullanıcıya( ip bazlı çalışıyor galiba). Saldıran proxy kullansa da en azından baya düşürülmüş olur tıklama.
  • 04-02-2021, 14:06:10
    #32
    GEçen gün /trafficbot.live adı ile bir sayfaya ziyaret olmuş ama öyle sayfa yok. Benzer url ile farklı sitelerde söylemiş. Bu hitin olduğu gün adsense çok fazla getirisi oldu ama belli bir bot olduğu. Muhtemelen birileri bir şeyler deniyor.
  • 04-02-2021, 14:19:42
    #33
    ilk yapmanız gereken reklamları kaldırıp siteyi pasifleştirmek, sonra loglardan botları engellemek sonrası ise adsense geçersiz tıklama bildirim formundan bildirmek.
  • 04-02-2021, 15:11:15
    #34
    Üyeliği durduruldu
    ResLio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ilk yapmanız gereken reklamları kaldırıp siteyi pasifleştirmek, sonra loglardan botları engellemek sonrası ise adsense geçersiz tıklama bildirim formundan bildirmek.
    loglardan botları nasıl engelliyoruz hocam?

    reklamlar devre dışı, devre dışıyken tıklama saldırısı geliyor
  • 04-02-2021, 15:42:09
    #35
    hayaletsuvari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dün 9TL, Bugün 9Bin TL Gelmiş Adsenseden?
    (hesabıma saldırılar devam ediyor )


    Kaç tıklamaya bu kadar geldi diye ne siz sorun ne de ben söyleyeyim

    Edit : saldırı bot ile yapılmış, adsense ile iletişimdeyim günlerdir. Dün gelen o 9 tl normalde 5-10 bin tl, kesinti yapılıyor sürekli.
    Bir kaç güne kalmaz bu hesabı unut, üstüne de su iç.
  • 04-02-2021, 16:16:21
    #36
    1 hafta sonra adsense hesabı askıya alınır sorun çözülür 😂