• 27-06-2014, 18:26:03
    #1
    adsense panelimde sitelerim içinde googleads.g.doubleclick.net
    diye bir site var bu neyin nesi arkadaşlar bilgisi olan varmı nasil silecegiz bunu ilk defa gördüm bügün eklenmış adsense hesabim tehlikeye girermi ne oldugu hakkinda hiç bilgim yok
  • 27-06-2014, 18:29:49
    #2
    bu google bıldıgım
  • 27-06-2014, 18:31:16
    #3
    tamamda adsense panelimde duruyor anlam veremedim baskasının panelınde varmı acaba sitelerim arasinda
  • 27-06-2014, 18:35:04
    #4
    Google türevlerine izin vermelisiniz. Reklamlarınız oradan görüntülendiği anlamına gelir.
    Google.de, blogspot.com gibi URL çıkabilir ilerleyen zamanlarda.
  • 27-06-2014, 18:49:21
    #5
    hocam ben reklam vermiyom oyüzden dedım googlede az arasdırdım ama tam kımse hakim degil bu işe bilende saten bakım gecıyor bısey yazmıyor genellıkle saolun gende bilgılendırme için adsense hesabıma ısallah zararı olmaz
  • 27-06-2014, 18:56:26
    #6
    Merak etmeyiniz bir sıkıntı olmaz. İyi çalışmalar dilerim
    Ek olarak : Reklam verme olayı değil.. Başka kişi(ler) tarafından sitende kullandığın reklamlar orada görüntülenmiş. Demek istediğim oydu.