• 28-03-2014, 13:53:29
    Sitenin içeriği ne olacak?
  • 28-03-2014, 13:58:36
    Bende katılmak isdiyorum
  • 28-03-2014, 14:05:35
    9 yıldır adsense hesabım var ama böyle meblağların 1/100'ünü bile görmedim. Katılmak isterim Kabul ederseniz.
  • 28-03-2014, 14:22:05
    Bende katılmak isterim eğer mümkünse
  • 28-03-2014, 14:24:47
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Pm de yolladım hocam eğer uygunsa çok katılmak isterim..
  • 28-03-2014, 14:43:44
    Ben de katılmak isterim teşekkürler.


    iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  • 28-03-2014, 14:45:51
    Üyeliği durduruldu
    Domain ve host alınmıştır. Beklemedeyim.
  • 28-03-2014, 14:48:33
    ASB
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hocam ingilizce mi türkçe mi çalışacaz. Bende katılmak isterim.
    Edit: host zaten yurtdışı hazır domain tr yabancı bilgi vermenizin ardından hemen hazır olacak.
    ArBiTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet arkadaşlar..

    Öncelikle harika özel mesajlar gönderenler oldu, dua edenler oldu vs. Herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.

    Eskişehirden 2-3 arkadaş ile görüştük. Kendilerine Amerikada yaşarken yüksek lisans ve doktora yaptığım dönemlerde karşılaştığım 1-2 olaydan bahsettim. Oradaki insanlar için bu kazançlar çok normal iken benim memleketimin webmasterları neden kazanmasın dedim. Gerçi 1-2 kişinin yorumunu görünce onların neden kazanmaması gerektiğini anlıyorum

    Konumdan sonra çok sayıda p.m. geldi. Bu gelirlerin çok çok üstünü kazanan kişiler ile fikir alışverişi yürüttük. En az 20-25 pm geldi bu yöntemi para ile almak isteyen. Çok da güzel paralar teklif ettiler açıkcası ama başından sonuna kadar söylediğim gibi herkesle paylaşıp, herkese kazandıracağım.

    Bazı arkadaşların ufak tefek sitemleri olmuş. Kendilerince haklılar. Lakin 20-30TL'lik bir iş değil ayda düzenlik 3000TL ve üzeri para kazandıracağım yöntemi insanlarla paylaşırken düşünmem gereken çok fazla şey vardı. Kaldı ki ne paylaşmak zorunadaydım ne de göstermek. Maşallah deyin geçin arkadaşlar diyebilirdim ama ben herkesle paylaşacağımı belirttim. Bunu belirttikten sonra da 2-3 günlük gecikme 2-3 erteleme sorun olmaz sanıyorum. Sorun olduğunu düşünenler var ise konudan çıkabilir zaten. Zira birçok webmaster arkadaşla bire bir tanışıp görüşüp istişareler yürüttük.

    Şimdi gelelim konuya... Burası çok önemli dikkatlice okuyun lütfen.
    Yüzlerce PM ve TEL SMS MAİL vs. geldi. Hepsinin de gerçekten kendine göre çok acil ihtiyaçları vardı. Lakin ben parasal konularda açık ve netimdir!!

    1. Kimse babamın oğlu değil
    2. Adam seçme hakkım sonuna kadar saklıdır!

    Kazanç tablomuz şu şekilde olacaktır.

    Nisan = Gereken tüm önçalışmaları tamamlayacağız. Çalışmalar esnasında sizlere hem telefon hem de mail desteği sunacağım.

    Mayıs = Ciddi anlamdaki ilk kazanımlarımız başlayacak. Aramızdaki arkadaşların günlük geliri en az 50TL olacak bu içinde.

    Haziran = Temel hedefe ulaşacağız. 100-200TL ortalamasında bir geliri olacak herkesin. Haziran ayından sonra birçok kişiyi aramızdan çıkaracağım. Çünkü bu limitlere ulaşıldıktan sonra print-screenlerde gösterdiğim kazançlara sadece sayılı arkadaş ile gideceğiz. Bunların kim olacağını zaman gösterir.

    Temmuz ve sonrası = 15-20 kişi olarak yolumuza devam edeceğiz. Gelir ortalamamız paylaştığım screenlerdeki gibi olacaktır.

    KURALLAR

    1. 49$'lık bir facebook hizmeti + 20$'lık bir eklenti codecanyondan alınacak.
    2. Daha önce hiç kullanmadığınız bir domain alınacak.
    3. Hosting hizmetini mutlaka yurtdışından alacağız. TR istemiyorum.
    4. Wordpress kurmayı bilmeyen gelmesin (wordpress kullanmayacağız temel bilgi seviyesi olarak gerekli)

    en son ve en önemli kural : Benimle çalışan herkesten MAYIS ayı itibari ile ADSENSE gelirinin %30'unu alırım. Kredi kartı borcum vardı, kira ödedim, burs yatırdım, babam hastalandı vs. dinlemem. Ödemeyen kendini sistemin dışında bulur. Yükseldiği hızın 2 katı hızla düşer.

    Şimdi tüm bunları okuyan ve anlayan ayrıca 5 maddeyi onaylayan arkadaşlarla devam edelim. Diğerleri kalabalık yapmasın lütfen. Herkesin okuması ve görmesi adına yarın sabaha kadar konu kalacaktır. Yarın sabah ilk işlemi domaini ve hostingi hazır olan arkadaşlarla yapıyoruz.

    Teşekkürler.



    ÇOK ÖNEMLİ EKLEME

    Benim yüz yüze görüştüğüm 1-2 arkadaş gerçekten çok kötü ve zor durumdaydı. Bu durumda olan arkadaşların domain ve eklentilerini ben alacağım. Fakat kötü-niyetli olarak iyi niyetimi su-istimal ederek öğrenciyim, param yok, annem hasta, babam asker vs. ayaklarına yatmasın kimse. Cadecanyondaki eklenti 8$'a düşmüş bu arada

    10$ domain olmuş olsa
    49$ facebook api
    ve 8$ eklenti

    Kafasına soru işareti takılanlar olabilir, hatta kendi öz niyeti bozuk adamın kafasına kesin takılır . Kimse benim gösterdiğim eklentiyi almak zorunda değil. Muadilleri var çokca.. Onları da alabilirsiniz.

    ÇOK ÖNEMLİ EKLEMEDEN DAHA DA ÖNEMLİ OLAN EKLEME

    en son ve en önemli kural : Benimle çalışan herkesten MAYIS ayı itibari ile ADSENSE gelirinin %30'unu alırım. Kredi kartı borcum vardı, kira ödedim, burs yatırdım, babam hastalandı vs. dinlemem. Ödemeyen kendini sistemin dışında bulur. Yükseldiği hızın 2 katı hızla düşer.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:21:00 -->-> Daha önceki mesaj 00:12:23 --

    Bu gecelik son söz :

    Kafasına soru işareti takılanlar olabilir, hatta kendi özünde niyeti bozuk adamın kafasına kesin takılır. Eklenti satıyor bu felan denmesin. O eklentileri yazanları satanları tanımam, bilmem. Kimse benim gösterdiğim eklentiyi almak zorunda değil. Muadilleri var çokca.. Onları da alabilirsiniz.

    Ayrıca belirtmeliyim ki herşey belirtilen süreler içinde olacaktır arkadaşlar. Verdiğim sürelerden önce veya sonra lütfen kimse p.m. atıp benim zaten domainim var hostingim var, eklentiyi gönderin alayım felan demesin. Zaman neyse o.. 1 gün önce de olmaz 1 gün sonra da.
  • 28-03-2014, 15:32:46
    Selamlar 2005'ten beri aktif adsense kullanıcısıyım tek hesapla allaha şükür boşta ingilizce domainim hazır ingiltere vds hazır katılmak isterim

    Benim kafama takılan domain adı içerikte önemli içeriği bilmeden domain adı biraz garip geldi ama madem adın önemli yok domain boşta hazırdır

    Saygılar