https://www.r10.net/adsense-odemeleri...a-gelmedi.html
bu konuda anlatmıştım google temmuz ödememi hala göndermedi diye.
googledan dekont istedim. yolladılar. fakat büyük bi hata yapmışlar. daha önceden yanlışlıkla bi iban girmiştim onu doğrulayamadım. daha sonra doğrusunu girdim doğruladım. oraya 2-3 kez ödeme aldım. son ödemede yanlış ibane göndermişler. napayım ? bankaya gidip söylesem alabilir miyim ? googlea nasıl bi mail yazmalıyım yanlış iban numarası diye ?
Google büyük hata yaptı temmuz ödemem gelmedi
14
●1.695
- 15-10-2010, 21:04:47Üyeliği durdurulduibanın bir güvenlik kontrolü var. Yanlışlıkla yanlış iban giremezsin. Mesela ibanının son rakkamı 9 ise, sen yanlışlıkla 8 yazarsan kabul etmez. Bir algoritması var yani. Tam olarak nasıl girdin yanlış bir şekilde ?
Ek olarak bankaya gidip herhangi birşey sen talep edemezsin. Zaten google'nin gönderdiği para, olmayan bir iban numarasına giderse banka o parayı google a geri gönderir. Sizin bize yazdığınız gibi google a da mail atmanız gerekiyor. - 16-10-2010, 00:06:40hata sende neden yanlış girdiğin iban ı adsense panelinden silmedin. ?
- 16-10-2010, 00:09:06sildim. 2-3 kere doğru girdiğim iban'e ödeme aldım.EuDownload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-10-2010, 00:10:49bana sorarsan senın hesabına yanlış bir iban girsen onaylayacagını zannetmıyorum cunku bende yasadım daha once. Onaylamadı ibanı bende yenısını istedım geldı.Yanlış girdiğim onaylanmadığı için hiç sorun olmadı.
İbanlar kişiye ozeldir yanı senın profiline sana gonderilen ibandan başkası bir no giremezsinki.