Merhaba, adsense hesabım karadağ üzerine kayıtlı, sepa olduğu için wise dan sanırım ödeme alabiliyorum, wise ibanı alıp, zaten karadağda yaşıyorum, kanallarda yabancı.
bu süreçte tr ile alakalı vergi vb. Bir durum oluyor mu? Bu süreçle alakalı bilgisi olan varmı?
Adsense Karadağ Vergi + Wise
5
●574
- 17-01-2026, 09:10:07Para Türk bankasına girmedikten sonra vergi olayı olmaz. Wise eskiden amerikan ve ingiltere ibanı kullanıyordu şimdide aynıysa ya ingiltereye yada amerikaya vergi varsa ödersin.
- 19-01-2026, 21:58:20Wise hesabınız hala açık mı? Türkiye'de hizmet durdurduklarını hatırlıyorum. Yoksa PayPal gibi başka üzerinden limite takılana kadar mı kullanılıyor hala?
- 20-01-2026, 00:15:04Wise ı karadağ üzerinden açtım hocam karadağda yaşıyorum ben ID kartım ile oradanın oturumuyla açtım.muhammedaksam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle