Şuan sizinle aynı yolda ilerliyoruz. Bende iş bankasına ödeme alıyorum O halde tek bir durum var, benim bağlı olduğum şube biraz yavaş davranıyor ve ödemeyi bir gün bekletiyor. Sizin bağlı olduğunuz şube hızlı transfer yapıyor. Ancak istisnasınız bilginiz olsun
Görünen o ki benim de bir istisnalığım kalmamış hocam.
Yok üstadım ben de şöyle oluyor. Ödeme maili de, ödeme de aynı gün içinde gerçekleşiyor. Ödeme maili genelde öğle saatlerinde geliyor, maximum 14-15 gibi. Ödeme de eft saati dolmadan gelmiş oluyor İş bankası hesabıma. Yani 1 gün önceden gelmiyor mail. Şu an mesela hala ödeme maili gelmedi. İşin ilginci para bakiyeden de düşmedi. Zaten o yüzden şaşırdım bende.
benimde bakiye düşmedi henüz benimde son 2 aydır aynı gün yatmıştı ama 3 ay önce 22 si akşam 5te hesaba geçmişti.
Ödemeler 21 inde işleme konulur, 22 si mesai saatleri içerisinde banka hesabınızda olur. Hafta sonu ödeme gelmez. Hafta sonuna denk gelirse pazartesi gelir.