link at hacım yarın sana 8s plus 128 gb aldıralım :P
aslında makale sayını artır biraz içeriğin yetersiz olabilir.
yadam akale yazıp satarak 500 TL gelecek ay bir telefon alabilirsin.
Adsense Sayesinde Akıllı Telefon Almak
13
●2.050
- 14-11-2017, 09:43:35
- 14-11-2017, 09:47:32Üyeliği durdurulduBaşarılarınızın devamını dilerim.rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 14-11-2017, 10:31:20Sayfa to arttırmaya bakarsan aslında 1 ayda rahat alırsın, %1 çok düşük yerleşim denemeleri yapmanı tavsiye ederim. Siteni bilmiyorum ama header altına 728x90 görüntülü reklam yerine esnek bağlantı reklamları koy. Yan kolonlara 160x600 veya 300x600 görüntülü reklam koy. Konu içine sayfa düzeyi reklamlar koy. Konuya ekleyeceğin resimlerin yanına 250x250 gibi kare reklamlar koyabilirsin, konu başlıklarının altına (h1) esnek bağlantı ilave edebilirsin. Bu dediklerimi yaparsan tıklanma oranları artar diye düşünüyorum. Aynı zamanda site responsive tasarıma sahipse ve play console hesabın var ise özel mesaj at android uygulamasını (webview) ücretsiz olarak atayım, admob'a kayıt olarak admob ile de kazanabilirsin.
Bitti mi ? Bitmedi, aynı zamanda telefoncuyum bütçene göre en iyi cihazı (alacağın şartlarda) yollayacağım sana.300 liralık cihaz yerine 400 450 liralık cihazın olmuş olur, alacağın zaman iletişime geç yeterli. - 02-03-2018, 17:19:21Müjde Adsense sayesinde telefon alacak paraya ulaştım.

konuyu açtığım 3 ay sonrasında 260 TL bakiyeye ulaştım. Şubat ayı bereketli geçti. Ortalama 3 TL kazandım ve 100 TL ile kapadım. Link ihracatı yok, tanıtım yazısı yok, seo çalışması yok. Tek yaptığım rekabeti düşük konularda makaleler yazmak ve sosyal medyada paylaşmak twitter facede g+'da Anladım ki google site ne kadar eskiyse alan adı yani değeri okadar artıyormuş sektörde daha mobil versiyonu bile olmayan eski alan adları ilk sırada iken her şeyi tam a class ip kullanan benim site gerilerde her şey o değilmiş onu anladım.


Şimdi yeni bir siteye başladım. Ondan da amacım ayda 100 tl kazanmak az olsun sürekli olsun




Akıllı telefonum ekranı kırılmıştı tuşlu telefona mahkum kalmıştım ( evlendim malum borçlar gırtlağa kadar ) bakalım ayda 20 TL kazansam şöyle orta halli akıllı telefon için ( 300 TL ) ORTALAMA 1 YIL geçmesi gerekiyor her ay buradan kazancımı ve hedefime kalan parayı açıklayacağım

