• 28-02-2019, 20:41:50
    #1
    Durum : Satıcı
    Hesap Türü : Tam olarak bilmiyorum (Bireysel)
    Hesap Tarihi : Ağustos 2013
    Pin : Pinli
    Ödeme Alındı mı : Evet (Kasım 2013'te 276 tl alınmış, Ocak 2017'de 200 tl alınmış)
    Adres Onayı : Türkiye
    Telif / İhlal sorunu yaşandı mı ? : Hayır
    Kesinleşen / Kesinleşmeyen ücret : 13,34 lira gözüküyor ama 2 seneden fazladır o şekilde. Yani kesinleşip kesinleşmediği olayını bilmiyorum.
    Hesap için istenen fiyat : Forumda taban olarak ne yazıyorsa o.
    Mail ile mi devredilecek : Hayır.
    Ödeme Türü : Papara öncelikli olmak üzere, herhangi bir bankadan eft de olabilir.

    Ek notlar/detaylar : Adsense ile Youtube üzerinden 2 kere para kazandım. Kullandığım Youtube kanalı kapandığı için 2 senedir kullanmıyorum. Para ihtiyacından dolayı satılıktır. "Yeni adsense, güncellemeye takılmış/takılmamış adsense, kesinleşmiş/kesinleşmemiş ücret" falan hiç anlamadığım için; almak isteyen kişi Teamviewer ile bağlanıp her şeyi kontrol edebilir.

    Önce ödeme alınır, ardından hesap teslim edilir. Mail kesinlikle verilmeyecektir. Artık devir teslim nasıl oluyor bilmediğimden dolayı ödeme yapıldıktan sonra mail devredilmeden hesap teslim edilecektir.

    Düzenleme : Bir arkadaş teamviewer ile bağlandı, hesap güncelleme sonrası imiş. Yine de emin olmak adına teamviewer ile bağlanabilir, istediğinizi inceleyebilirsiniz.
  • 04-03-2019, 16:42:05
    #2
    Konu güncel, satış aktiftir.