Admob gelirlerinde ki düşüş
34
●2.596
- 06-01-2023, 08:54:58Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Admob gelirlerin de Aralık ayı sonunda yüzde 30 düşüş vardı Ocak ilk iki günü yüzde 50 oldu dün ve bugün yüzde 70 düşüş var. Ebmg 10₺ den şu anda 2₺ kadar düştü. Düşünün ki Almanya dan gelen kullanıcı 4₺ gösteriyor. Admob bizle eğleniyor sanırım
- 06-01-2023, 09:04:44sayac yine bozuldu sanirim, bendede bugün durum ayni.👍sizdeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-01-2023, 10:28:24Benim de 2-3 gündür ebmg yerlerde. Yılın başında böyle oluyor demekki
- 06-01-2023, 11:47:04Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.

nasıl düşük anlamadım kütür kütür kazanıyorum
)
dostlar her yıl olur bu yıllık reklam bütçeleri ayrıldıgından firmaların ocak ayının ilk iki haftası ucuz dandik reklamlar geri kalır. firmalar reklam bütçelerini ocak ayında yapar yıl boyu verir . ocak ayında düşmesi normaldir .
bende gayet yüksek sadece tıklama az önceki aya göre - 06-01-2023, 12:03:00Üyeliği durduruldugece bozuldu admob
genelde sıfır kazanç gösterim sonra yansıtıyordu
bu sefer sıfır göstermedi, en ucuz reklamları gösterdiler. bedava reklam verenler yaşadı sanırım
zarardayız - 08-01-2023, 02:27:54Merhaba, az da olsa bir çözüm buldum, Admob da manuel reklam tabanı kullanıyorum. Her reklam alanı için Yüksek Taban, Tüm Fiyatlar seçenekleri arasında gidip geliyorum. Yılın önemli günlerinde mesela yıl başından 1 2 ay önce tüm reklam tabanını yüksek olarak ayarlayorum. Sonra kendiliğinden düşüş oluyorsa bu tüm fiyatlara çekiyorum. bi nebze olsa topluyor.
Yüksek Fiyat tabanında kaliteli reklamlar geliyor, kaliteli reklam yüksek fiyatlı reklam yoksa o sırada reklam alanı boş kalıyor işe yaramıyor, bunun yerin günleri takip edip ona göre ayar çekmek mantıklı geldi.
