• 25-10-2007, 15:33:57
    #1
    Merhaba ben Megaturks International Security Group - Kısa Sure Kapalıyız sitesi sahibi KıLıCaRsLaN Ustata yakın arkadasım oldugundan onun hesabından yazıyorum 2-3 gundur vbulletin lisans alımı icin arkadas cevremle irtibattaydım.Arkadaslarımdan biri su mail adresini : info@hostingcim.net r10.net niki ReGuaL eklettirdi.Arkadasın nıkınde 120 ytl ye owned (suresız) lısans satımı yazıyordu.Konustuk anlastık 60 ını dun ıcın verıyım dedım 60 ınıda ayın 1 inde tamam dedı hesap numarasını ıstedım tel nosunu ıstedım verdı.
    Tel Numarası : 0545 369 42 16
    Hesap bılgılerının resmını asagıda verıcem.
    Daha sonra hesaba parayı gecmemden 2 veya 3 saat sonra bu info@hostingcim.net in gercek sahıbı oldugunu soyleyen enes kul arkadas gırdı ve hesabının 3 gun once hacklendıgını ve onu hackleyen sahısla konustugumu soledı.Bankamatıkle gectıgım bılgı ve hesap nosu resımde;

    evet olay bundan ıbaret sımdı enes kul u suclamıyorum ama verılen tel numarasını arkadasıma arattım ona demıskı tamam gurkan a lısansı verıcem bılıyorum cektım parayı.Suan dunden berıdır aramamıza ragmen yukarıdakı tel numarasına ulasamıyoruz.Telefon calıyor ama acılmıyor.
    Sımdı sızden ıstegım ne yapabılırım onerınız ve bunu okuyan sahıslarında lısans alımlarında dıkkatlı olmalarını temennı edıyorum.
  • 25-10-2007, 15:36:43
    #2
    geçmiş olsun gürkan üzüldüm olay için
  • 25-10-2007, 16:16:52
    #3
    60 mılyon bısey degıl ama bu daha buyuk meblaglar olabılırdı amacım senı kotulemek degıl sorunuma cozum ve lısans alımı yapmak ısteyen arkadaslara yanı devır ıle dıkkatlı olmaları ıcın.bu olaya dusmemın nedenı ıse coskun un arda olması senın adın telafuz edıldıgınde efendım denılmesı ayrıca tel verılmesı ve hesap aktarımındakı ad soyad halıyle herkes yerdı bunu.
  • 25-10-2007, 16:25:29
    #4
    ReguaL uzun zamandır tanıdıdığım birisi. Hesabı çalındığı için bunlar oldu. Onun bu dolandırıcılıkla uzaktan yakından alakası yoktur. Emin olduğum dolandırıcılık yapmayacak insanlar arasında o yer almaktadır.
  • 25-10-2007, 16:28:35
    #5
    ustata gecmiş olsun kardesm
    aksama msnde yazarım birdaha geçmiş olsun die.Harbiden rezil insanlar .
  • 25-10-2007, 17:25:48
    #6
    abi valla bende 2. el lisans alacaktım güvenemedim.Gittim 0 lkisans aldım.
  • 25-10-2007, 18:08:10
    #7
    Üyeliği durduruldu
    dostum bak kafayı kullan git hemen savcılıga dilekçe ver dilekçe vermek mahkemeye dava açmak bedava gibi bişeyy elinde kapı gibi dekont var anasından emdiği süt burnundan gelir avukat masraflarından tut mahkeme masraflarına kadar o paranın 10 katı parası gider hatta çok daha fazla
  • 25-10-2007, 18:11:42
    #8
    ReguaL 60 ytl için yapacağını sanmam uzun zamandan beri msn üzerinde konuşuyoruz ve alışverişte bulunuyoruz zannetmemki 60 ytl için böyle bişey yapsın yani ne 60 ytl nede 6000 ytl için bu arkadaş böyle bişey yapmaz
  • 25-10-2007, 18:20:51
    #9
    Üyeliği durduruldu
    iş yaptığınız kişi ile para yatırdığınız kişinin isimleri birbirine tutmuyor o telefonunda enes kula ayit olduğunu sanmıyorum turkcell için bi numara vardı telefonun sahibini öğreniyordunda telsimde nasıl işliyor bilemiyorum peşini bırakma paranın