Merhaba ben Megaturks International Security Group - Kısa Sure Kapalıyız sitesi sahibi KıLıCaRsLaN Ustata yakın arkadasım oldugundan onun hesabından yazıyorum 2-3 gundur vbulletin lisans alımı icin arkadas cevremle irtibattaydım.Arkadaslarımdan biri su mail adresini : info@hostingcim.net r10.net niki ReGuaL eklettirdi.Arkadasın nıkınde 120 ytl ye owned (suresız) lısans satımı yazıyordu.Konustuk anlastık 60 ını dun ıcın verıyım dedım 60 ınıda ayın 1 inde tamam dedı hesap numarasını ıstedım tel nosunu ıstedım verdı.
Tel Numarası : 0545 369 42 16
Hesap bılgılerının resmını asagıda verıcem.
Daha sonra hesaba parayı gecmemden 2 veya 3 saat sonra bu info@hostingcim.net in gercek sahıbı oldugunu soyleyen enes kul arkadas gırdı ve hesabının 3 gun once hacklendıgını ve onu hackleyen sahısla konustugumu soledı.Bankamatıkle gectıgım bılgı ve hesap nosu resımde;

evet olay bundan ıbaret sımdı enes kul u suclamıyorum ama verılen tel numarasını arkadasıma arattım ona demıskı tamam gurkan a lısansı verıcem bılıyorum cektım parayı.Suan dunden berıdır aramamıza ragmen yukarıdakı tel numarasına ulasamıyoruz.Telefon calıyor ama acılmıyor.
Sımdı sızden ıstegım ne yapabılırım onerınız ve bunu okuyan sahıslarında lısans alımlarında dıkkatlı olmalarını temennı edıyorum.