3d Model yardımına ihtiyacım var
12
●152
- Bugün, 13:21:28Arkadaşlar merhaba kendi aracımın bir objesini oluşturup 3d modelini yapmak istiyorum daha sonra bunu web sitemde kullanacağım ancak 3d modelleme yapmayı bilmiyorum benim için bunu yapabilecek olan varmı? Yapay zeka araçlarını da kullanabilirsiniz. İstediğim gibi olursa 100tl ödeyebilirim. Yazıların net olması gerekiyor ilgilenen varsa yorum veya mesaj atabilir aracın resimlerini gönderirim.
- Bugün, 13:24:47100tl ye 3d modelleme yapacak arkadaş bulursanız haber edin tüm işlerimi arkadaşa yaptırmak isterim.
- Bugün, 13:27:19haklısınız hocam 100tl çok düşük ama hobi amaçlı bu işleri yapan kardeşlerim var. hem gerçek bir iş yapıp kendilerini geliştirme fırsatı hem de ben sürekli bu tarz işlerle uğraşacağım için ileride daha büyük işler yapma fırsatı 100 liradan daha büyük. Burada önemli olan birinin gerçekten yapıp yapamaycağını anlamam.
- Bugün, 13:28:23Hocam bırak 100tl yi 3000tl bile az böyle bir iş için haberin olsun.Ali041 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3D modelleme işini canvada şablon üzerinden tasarım oluşturmak sanma. 100TL aşırı komik duruyor bilgin olsun. - Bugün, 13:31:56Merhaba Ali041,
3D modelleme konusunda yeni başlayan biri için yapay zeka araçları iyi bir seçenek olabilir. Bu araçlar, zaman ve emek tasarrufu sağlarken, istediğin gibi bir model oluşturma şansı verebilir. Ancak, talep ettiğin fiyatla bu işi üstlenebilecek birini bulmak zor olabilir. İlgilenenleri bulmak için sosyal medya grupları da iyi bir alternatif olabilir. Başarılar dilerim.
