Utanmada bana birde -itrader veriyorsun hangi hakla bana -trader veriyorsun ??? paranimi almadin ????. -itrader sadece ticaret icin verilir kisisel sorunlar icin verilmez.
ben niye verdim diceksen ben verdim cunku senin verdigin hizmetten memnun degilim! ustelik paramida geri odemedin.
Turkiyeresellerden sikayetciyim
57
●2.233
- 27-06-2009, 02:12:12Üyeliği durdurulduVps makinalarda arasıra bu tür sorunlarla karşılaşılabilinmektedir.
Makinanın otomatik olarka şifre değiştirmesi gibi.
Müşteri haklıda olabilir Windows xp kurulsun diye blöfde yapıyor olabilir.
Birçok firmada şunu gördüm örneğin sunucuturkiye ilk formattan sonra format başı 20 dolar istiyordu bir ara...
buna karşın internet bilişim onur ve axsoy bilişim kazım aksoy hiçbir ücret almadan format atıyorlardı... bu firmanın müşteriyi elinde tutup tutmama isteğine göre bir durum sanırım...
Şuna kökten karşıyım = vps çocuk oyuncağı değildir ee madem bunu yapmadın ver paramı bu mantık yanlıştır.bu tür sorunlarla sık sık karşılaşıyoruz.firmadan kaynaklanan bir hata olmadığı sürece müşterinin memnun kalmadım sevmedim kullanamadım gibisinden bir nedenle para iadesi istemesi anlamsız ve saçmadır.
Kullanmayı bilmiyorsan önce öğrenip sonra hizmet alacaksın
Google 
ve kesinlikle Firmayı iyice araştırın... - 27-06-2009, 02:21:53hakaret görmedim yazılarda fakat tehtid etmeseydin keşke r10da şikayet ederim diye, diğer arkadasta cok katı konusmus adam rica etmiş defalarca işini görmeliydi müşteri ile iyi gecinmek gerekir müşteri herzaman haklıdır

aslında ortada yapılan bi haksızlıkta yok inatlaşma olmus biraz
- 27-06-2009, 02:53:57Oraya resim koydum yazıklar olsun diyor adam neye yazıklar olsun bu hakarettende öte bir şey resmen şahsımı aşağılıyor. Daha ne yapayım ben bu kadar sabır sabır ayrıca müşteride her zaman haklıdır diye birşey yok.axicocuk35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç kere anlatıcam ben bunu anlamıyorum ki format ücretli diyorum. Ücretini öde yapayım diyorum 50 kere aynı şeyi tekrarlıyor sonra rica rica rica , biz rica ile iş yapmıyoruz diyorum niye anlamak istemiyorsunuz ticaret bu ! - 27-06-2009, 03:02:30turkiyereseller adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak ben bu web işlerinde çok profesyonel değilim,
madem ticaret bu diyorsun, 17 yasımdan beri ticaretle ugrasıyorum müşteriye sıcak satış yapıyorum ticaretide çok iyi bilirim esnaflıgıda.
Haklıyı haksızı geçtik bu noktada senin yerinde olsam ne yaparım biliyormusun
hakkın neyse hesapla al hakkını, adama parasını geri iade et inan kazanan sen olursun
- 27-06-2009, 04:10:58Üyeliği durdurulduBende bunu teklif etim, kulandigim gunlerin parasini kessin diger kalanini geri iyade etsin. Ama adamin gozunu para kör etmis. insanlik adina birsey kalmamis, sirf para para para. yok boyle bir ticaret anlayisiaxicocuk35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-06-2009, 04:13:09Üyeliği durdurulduMerhaba arkadaslar.
Yılın modası olmus YA İŞİMİ YAPARSIN YADA r10'a KONU ACARIM kelimesi.Hep müsteri haklıdır diyoruz ya degil gayet en basta müsteri rica etmis firma sahibi ise gayet normal bir sekilde cevabını vermis. Ve ilk konusmada yardımcı olmus sifreyi vermis tamam mı demis tamam diyor sonra degisiyor yine olmadı diyor. VPS windows 2003 kurulmussa fazla bilgim yok ama sanırım kurulumda şifre degisince kabul etmiyor ve format gerekiyor
Yanılıyorda olabilirim. Ama konusmalara gelirsek Gayet firma sahibi format atmak için ücretinin talebini sakin bir sekilde yapmıs. Firmanın hatasıda msn'den destek yerine ticket sistemi uygulasa daha saglıklı olur.
Not : iki tarafıda tanımam etmem yorumumu msn konusmalarına göre yaptım.
Kolay gelsin herkeze. - 27-06-2009, 04:46:32Üyeliği durdurulduYa isterse yuz yilin modasi olsun, tabiki buraya yazicaz nereye yazalim ???? biz buradan ticaret yapiyoruz. ben bu hosting sirketini tanimam etmem buradan gordum buradan anlasildi, tabiki herkez r10 sikayet acar. sizin niye bu konula ilgili yorum yapiyorsunuz anlamiyorum.Abys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-06-2009, 04:57:23Üyeliği durduruldunullsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu acarsınız yorumu yaparım. Hemen öyle sinirlendiniz konumda igneleyici bir seymi yazmısım. Konu acmak kolay msnde tehdit hakaret musteri gelecek bunları yapacak kimse sesini cıkarmayacak oh ne ala memleket.
Hizmet istiyorsunuz hizmetin karsılıgını ödersiniz hizmetinizi alırsınız. Kişi zaten bunu güzel bir dille acıklamıs.