Tr Ödemeleri İçin Vergi Kısmını Nasıl Çözdünüz ?
13
●512
- 15-12-2022, 10:02:28Maalesef bu postta dahil o kadar saçmalayan insanlar var ki bu konu hakkında. ;Yok Vergi gelirlerden bile daha fazlaymış bilmemne. Öyle bi şey yok. Şahıs şirketi kuruyorsun. Muhasebecin oluyor. Muhasebeciye bi bedel ödüyorsun, vergi oranında kesintin oluyor genelinden. Şahıs şirketi açıp youtube kanalından kaqzanan bir çok arkadaş tanıyorum. Affedersiniz de madem vergi gelirden daha fazla bu arkadaşlar enayi mji şahıs şirketi açıyorlar. Gayet güzel çözülüyor şahıs şirketiyle. Üstelik giderlerinizi gösterdiğinizde (yemek, faturalar, ekipman alışverişi vs.) bunlar da verginizden düşülüyor. Buradan da yararlanmış olyuorsunuz. Gerçekten sallamakta abartmakta bir numarayız ülkece.
- 16-12-2022, 00:34:58Hocam son kanunla birlikte şahıs şirketlerini kaldırdılar diye biliyorum. SAdece vergi dairesinden alınan bir evrak ile bankadan açılan hesap ile çözülüyormuş. Devlet bu işi bu şekilde kolaylaştırmışse_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-12-2022, 14:15:54Bir yerde Sgk'lı çalışıyorsanız Online vergi dairesine gitmeden de GIB Sitesi veya uygulaması üzerinden Vergi istisna belgesi alıp bankadan sadece Google Şirketinden para gelecek tek bir banka hesabı açmanız yeterlidir. Her Ay otomotik %15 kesinti yapacaktır.
- 16-12-2022, 18:42:30Aynen hocam durum tam olarakta anlattığınız gibiymis. Bende babamın üstüne hesap açmayı düşünüyorum. Bu durumda sanırım bağkur cikmayacak. Babam emekliMusti_1905xx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle