• 10-05-2007, 22:29:07
    #10
    ilginiz için teşekkür ederim ,

    halen daha araştırma sürecindeyiz

    almayı düşünürsek sizin teklifinizi de göz önünde bulunduracağız.
  • 10-05-2007, 22:33:01
    #11
    yazılım hizmetleri
    Est.

    Unutmadan, AWBS - Advanced Webhost Billing System - formerly DRAMS adresinde Türkiye'deki belli AWBS yetkili satıcıları yer almaktadır.

    Ben onlardan birisinin(fprot) yetkilisiyim, size vereceğim fiyat r10 forum vasıtasıyla 145$ 'dır.

    Hayırlı akşamlar.
  • 13-05-2007, 12:58:31
    #12
    şu an kampanyamız var hala düşünüyor iseniz ömürboyu lisans + türkçe dil dosyası 140$ (:: Sonsuzhost - Internet Çözümleri, web hosting radyo hosting web alanı web tasarım domain alan adı tescili)
  • 13-05-2007, 19:53:33
    #13
    daha karar veremedik.

    ama tekliflerinizi göz önünde bulunduracağız.
  • 13-05-2007, 20:33:13
    #14
    Üyeliği durduruldu
    Awbs de bilemediğin kadar açık var.Bunların hepsinide biliyorum
  • 15-05-2007, 19:11:00
    #15
    Volume adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Awbs de bilemediğin kadar açık var.Bunların hepsinide biliyorum
    Dünya üzerinde hiç bir script çin %100 güvenli ve açığı yok diyemezsiniz önemli olan bu açıklar tespit edildiğinde açığın kapatılma konusudur ve awbs de bu tür açıklar bildirildiğinde en kısa sürede açığı kapatacak yama yayınlanıyor bizde inceleyerek bazı açıklar tespit ettik scriptte ve halada her yeni versiyona elimizden geldiğince göz atıyoruz ve sağda solda awbs de açıklar var biz hepsini hackleyebiliriz vs... gibi saçma bir hareket yapmadık direk awbs ye bildirerek açıkların kapatılmasında azda olsa çaba gösterdik.

    ve sağda solda açık var ben awbs hackliyom diyenlerde o açıkları kendisi tespit etmiyor sağdan soldan yabancı sitelerden öğreniyor ve açığı kullanırkende izlediği videolar sayesinde o açığı kullanıyor yoksa sorsanız kullandığı açığın mantığını vs... yi zaten bilmiyor. Ve açık olarak adlandırıların bazılarıda kurulum klavuzunda anlatılan ancak kuran kişinin dikkat etmediği önemli noktalardan kaynaklanıyor

    Açık bulupta sağda solda ben açıkları biliyom öyle hacklerim böyle hacklerim diye yaygara koparanlara zaten biz coder gözü ile bakmıyoruz.