Merhaba değerli büyüklerim,
Yaklaşık 1 haftadır HTML üzerine yoğunlaştım ve temel dersleri tamamladım. Şu anda da YouTube üzerinden CSS öğrenmeye çalışıyorum. Kendi çabamla adım adım ilerliyor, her gün bir şeyler keşfetmenin heyecanını yaşıyorum.
İlk web sitemi tamamen HTML ve CSS kullanarak oluşturdum. FileZilla aracılığıyla FTP bağlantısı kurarak dosyaları sunucuya başarıyla aktardım. Bu süreçte hem teknik anlamda hem de sabır konusunda çok şey öğrendim.
👉 Web sitem: http://omerkurtay.com
Sizlerin olumlu veya olumsuz tüm yorumları benim için gerçekten çok değerli. Gelişimim açısından her türlü görüş ve önerinizi içtenlikle bekliyorum.
Şimdiden vakit ayırıp değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim. 🙏
HTML & CSS ile İlk Web Sitemi Yaptım
17
●440
- 23-07-2025, 17:37:05Merhaba büyüklerim,
1 haftadır html dersleri üzerine duruyorum ve bitirdim. Şuan CSS derslerini youtubede izliyerek bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Sizler ilerlediğim yolda bana ışık tutabileceğiz önerilere olumsuzda olsa yazmanızı istiyorum.
İlk web sitem düzenlemeyi ftpden bağlanıp sadece html ve css ile kodlamayı baya araştırıp FileZilla ile aktarmayı başardım.
Web Sitem = http://omerkurtay.com
Yorumlarınızı bekliyorum
Olumlu olumsuz yorumlarınız benim için çok değerli
Teşekkür ederim
Normal hali buydu chatten birazda olsa insanlara düzgün yazar mısın diye yazdım hepsi bu
- 23-07-2025, 17:43:15Başlangıç için ideal ama benim şahsi fikrim bu zamanda yazılım, özellikle de HTML & CSS gibi basit dilleri öğrenmek gereksiz. Yapay zekâlar 5 dakikada çok şık görünen web siteleri bile yapabiliyor. Kendim de neredeyse her gün yaptırıyorum. İlla yazılım konusunda kendinizi geliştirmek istiyorsanız backend'e yönelin derim. Python, Java gibi diller öğrenin. Veritabanı sistemleri öğrenin. Yapay zekânın henüz çok iyi olmadığı alanlar buralar.
- 23-07-2025, 17:56:35Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
