Kredi cekip site almak?
91
●9.149
- 22-05-2014, 10:50:27Dun aksam burdaki mesajlari okuttum. vaz gectiler

Parayi sana verelim sen gir sen islet dedi bi ara, ben isi biliyorum domain+ host parasi ilede girerim dedim. oylede o konu kapandi.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim
- 22-05-2014, 10:54:06Üyeliği durdurulduEn azından bir aileyi kurtardıkMeLaNKoLia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-05-2014, 11:07:15Borsa da kumarda batırmak tansa 150000 tl ye site alırım başından hiç kalkma m riskse girilcekse en guzel risk 1 yıl sonunu düşünün aylık 10 000 tl kazançlı 150 000 tl lik bir yatırımınız var bende düşündüm sadece faiz haram olduğundan bu işe giremedim bir arkadas bayan moda sağlık sitesi satıyor hala aklımda
- 22-05-2014, 11:12:36Aslında Risk alına bilir sadece o siteye bağlı olmadan geliri varsa,( 150 - 200 bin büyük paralar ) Şahsen bende bundan 1 sene öncesinde 25.000 çektim bir site satın aldım, Borcunu ödedim Kar ettim ve sattım he hepsini siteden mi kazandım tabiki hayır ama siteye çektim krediyi fazlasıyla ödedim Ama şunu daha iyi anlamış oldum Borca girilmeden bir şey sahip olunmuyor..
- 22-05-2014, 11:28:06asil yolada o arkadas sebeb oldu zatenerbain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
, ben ciddi ciddi dusunuyordum kendim almayi. Onlarda bas ettim, sonra param oldugu halde vaz gectim risk almamak icin.
Onlarda madem boyle bisi var, 1 sene zorluk ceker 1 sene sonra 10-15 bin getiren site olur diye dusunduler - 22-05-2014, 14:48:03Öncelikle şunu sormanız gerekir kendinize şahsi fikrimdir:
1- Öncelikle siz aylık 10-20k getirisi olan bir siteyi ortalamanın altına düşürmeden, düştüğünde nasıl çıkaracağını bilmeden ve nasıl yükseltebileceğini bilmiyorken neye dayanarak yatırım yapacaksınız ?
2- SEO bilginiz ne kadar var ? Bu zamana kadar kaç tane site yönettiniz ?
3- Aylık o kadar para getiren 3-5 hitli bir site değildir boş bi site değildir. Ve siz hiç bilmediğiniz bir konuda sırf aylık getirisi o kadar diye para mı bayılacaksınız ?
4- Davulun sesi uzaktan hoş gelir biran önce bu fikrinizden vazgeçip gidin maaşlı bi yerde çalışın bi yandan da kendi bir site açın onu geliştirin en mantıklısı budur. Hele ki tecrübeden ziyade pişmiş bir insan değilseniz bu sektörde zor başarıya ulaşırsınız kaldı ki google'nin arama sonuçlarını bu kadar dalgalandığı dönemde akıl karı değildir yatırım yapmak.
5- Kendim bile bile bir lisanslı bot alırken 50 TL vermeye çekiniyorum değer mi diye düşünüyorum o kadar iş yapmışken.
Pempe dünyalarda dolaşmasınlar hocam..
, ben ciddi ciddi dusunuyordum kendim almayi. Onlarda bas ettim, sonra param oldugu halde vaz gectim risk almamak icin.