Merhaba,
Claude max ve codex pro arasında kaldım ve genel manada claude tarafında sonnet ve son noktada inceleme ve hata kontrolünde opus olucak şekilde kullanımımız var.
Codex kullanımı sağlamadık hiç çokta iyi mi bilmiyoruz. Kullananlar bu noktada ne der merak ettik arada kaldık çünkü.
PHP Nodejs html tabanlı crm veya diğer projeler hakkında çalışmalar yapıyoruz.
Kodlamada Claude Max 5x mi? Codex Pro 5x mi?
11
●474
- 20-05-2026, 17:29:49
- 20-05-2026, 17:32:27Burda aslında limit olarak 5 saatlik limite ne denli bir takılma yaşandı? Ayrıca bu işlemi hangi pakette yaptınız acaba?insoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-05-2026, 17:34:26Hocam, ben kesinlikle bunlar arasında Claude derim. Codex iyi ancak Claudeui alacak kadar iyi değil. Ayrıca forumdaki bir arkadaştan Claude 6x'i daha ucuza alabiliyorsunuz Teams özelliğiyle. Ben 2.800 liraya aldım ve gayet memnunum.
Benim bir aydır geliştirdiğim bir projeydi bu. Codex ile birlikte geliştiriyordum ancak Claude'a geçtikten sonra benim aklıma gelmeyen ve Codex'in asla uyarmadığı bazı açıkları ve plandaki bazı eksikleri Claude kendisi buldu. Ben bir şey söylemedim, sadece planlamayı yaparken kendisi bunların eksik olduğunu söyledi.
O yüzden inceleme ve hata kontrolü konusunda Claude'un çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hataları kesinlikle daha iyi bulduğunu söyleyebilirim.
Satın almak isterseniz: @xmandalorian; - 20-05-2026, 17:34:58Tasarım noktasında codexin tasarımları çok beğenilmiyor genelde yeni 5.5 de vb düzeldi mi ne durumda acaba kullanıyorsanız eğer?oguzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-05-2026, 17:35:54UI için büyük ihtimalle claude daha iyidir hocamCoderFunny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-05-2026, 17:36:08Claude yüksek limitli Sonnet 4.6 api düşünürseniz orjinal apiler custom Server sunuyoruz
https://www.r10.net/chatgpt-openai/4...-satin-al.html
