Diyelim ki x bir çalışma grubundan mail adresime tanımlanarak davetiye geldi ve bunu onaylayarak team kullanmaya başladım. Genellikle forumdaki satıcı arkadaşlar o çalışma alanını devam ettirmiyorlar ve iptal yiyor.
Ancak diyelim ki o çalışma alanı devam ettirildi ve beni gruptan kaldırıp yerime başkasını eklediler. Bu durumda yeni eklenen benim geçmiş sohbetlerimi görebilir mi?
Şu yüzden soruyorum, bu kalktığında geri tekrar hesaptaki eski sohbetleri görebiliyorum, ancak team'den kaynaklanan sohbetler ve içerikler yok oluyor. O sohbetler tamamen OpenAI arşivlerine mi gidiyor yoksa takım içerisinde kalıp takım sahibi ya da yerime atayacağı yeni kullanıcı tarafından görülebilme durumu nedir?
Yok artık güven de kalmadı. En kötü 20 dolar ödemek lazım. Yok hesap patladı, yok şöyle oldu... Uğraşmaya değmez.
Arkadaşlar göremez. Hiçbir ayar seçenek yok. Hatta devam etmek ücreti de 34 dolar koltuk başı. Ayrıca hesap patlama vb olaylar bizde hiç olmadı. Eğer olsa bile gereken telafiyi sağlarız.
Ben teams hesap aldım. Başka hesabımı davet ettim. Konusmalar vs. Görünmüyor. Paylaşımlı hesap değil takım daveti bu. O yüzden konuşmalar dosyalar kimseye görünmez.
3 haftalık süresi kalan teams hesabım için 2 kişilik yer var. İlgilenen pm atabilir