Arkadaşlar büyük bir sorunum var yardımınıza ihtiyacım var
Evlenmeden önce takıldığım bir kız yakamı bırakmıyor, whatsapptan yazıyor, bende engelledim. ama engelliler arasında resmi flan var, ve bu resmi hanım görse büyük sıkıntılar çıkar. bu resmi buradan gizlemenin yolu yokmu. yani engellediğim zaman engelliler listesinde görünmesin istiyorum. Yada sizin tavsiye edeceginiz tavsiyeleriniz nelerdir?
whatsapp'ta yapmak istediğim özellik
14
●181
- 17-12-2021, 10:41:50Şu anda engelli hocam, ama engelliler listesine bakarsa ozaman sıkıntı kızı iyi tanıyormcanyarar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-12-2021, 10:44:54Kuzenimin sevdiğini depo ekrem abi adında kayıt etmiştim. (Aralarını yapıyordum o sıra)mcanyarar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hanım almış telefonu, ekrem abinin fotoğrafı kız mı dedi. Kızıdır herhalde dedim panikle.
Ertesi gün profil fotoğrafı değişmiş 2 kız olmuş, salaklık bende ya silsene yada anlatsana durumu. Bu sefer ekrem abinin 2 kızı var herhalde dedi.
Şahısları kanıt olarak sundum kendisine, zor toparladım. Sonuç olarak yapmayın
Hocam sen açıkça anlat durumu bence. İllede olmaz diyorsan telefon numarası değiştireceksin başka yol yok gibi.
