• 04-08-2005, 11:33:33
    #46
    Öcelikle; vardir , zeynelkoc , KoS , ve başta gökhan (komsu.net) olmak üzere hepinizi kınıyorum. Haklıyken haksız gibi aksedilmek böyle bir şey olsa gerek.
    Gökhan sadece yaptığım onca şeye üzülüyorum. "Keşke" diyorum her seferinde. Yapılan iyilikler söylenmez ben susuyorum. Yaptığın şeyleri sen biliyorsun yeter. Onca şeyi unutupta bu tür cümeller kurabilmen beni sadece şaşırttı.
    Olumsuz yönde eleştiri yapan arkdaşlar sadece bu olay olsa bile nasılda "olabilir" , "herkesin başına gelebilir" diyebiliyorsunuz anlayamıyorum.
  • 04-08-2005, 11:51:45
    #47
    Kamer yazımı okuduysanız ben o gülenlere yazdım çünkü msn de arkadaşları olan kişiler güldüler.

    Ben size sadece "Herkesin başına gelebilir böyle şeyler belki hata yapmış olabilir gökhan acayip.net in kodlarını resimlerini kullanarak ama bunu düzeltmenin başka yolları vardir."
    bunu yazdım bu kişisel fikrim ve ayrıca acayip.net olarak gökhana yaptıgın iyilikleri ben biliyorum.

    Sonucta onunla uzun süre tanışıyorsunuz bunu daha değişik şekilde halledebilirdiniz diye düşünüyorum yoksa seni kimse suçlayamaz Kamer sadece tanıyoruz ikinizi de burada boyle başlık açmak yerine daha değişik bişey yapsaydın sadece o bannerde senin siteismi.com u koysaydın "Mal fln gibi" kelimeler kullanarak kalp kırmamak gerekir.İnşallah aranızdaki sorunu en yakın zamanda halledersiniz.
  • 04-08-2005, 11:52:35
    #48
    Bir seyler olmus adamlarin arasinda ama bizim forumlarda mahalle dedikodusundan beter birakin o iki adam halletsin sorununu

    herkes kendi isi ile urassa kimse kirilmaz incinmez
  • 04-08-2005, 12:02:34
    #49
    KoS adlı üyeden alıntı:
    kalp kırmamak gerekir.
    o başka şekilde yeterinde kalp kırdı. hiç uyarmadığımı mı sanıyorsun? kaç kere uyardığımı şu şu yaptıklarının şu şu sebeplerle yanlış olduğunu kaç kere söyledim. geçmişini unutan fazla yol alamaz. inkar edeceği tek nokta varsa konuyu kapatıcam.

    hiç haz etmedim forum muhabbetlerinden mutlaka gereksiz sazanlar çıkar. çoğunlukla konu dağılır. (sözüm meclisten dışarı)
  • 04-08-2005, 12:51:22
    #50
    kamer yazıyı değiştirmişsin o yazınında cevabını veriyim : hiç bir zaman inkar etmedim herszamanda allah razı Olsun dedim sana demedim diyorsan birşey demiyorum sana neyse...
  • 04-08-2005, 12:51:58
    #51
    Misafir
    kamer sanırım mesajımı okumadın

    başta arkadaşın resimleri çaldığını görmemiştim ondan şey ettim sonrada özür diledik burada sen haklısın (tabi daha önce uyardıysan)
  • 04-08-2005, 12:56:01
    #52
    kamer adlı üyeden alıntı:
    Öcelikle; vardir , zeynelkoc , KoS , ve başta gökhan (komsu.net) olmak üzere hepinizi kınıyorum. Haklıyken haksız gibi aksedilmek böyle bir şey olsa gerek.
    Gökhan sadece yaptığım onca şeye üzülüyorum. "Keşke" diyorum her seferinde. Yapılan iyilikler söylenmez ben susuyorum. Yaptığın şeyleri sen biliyorsun yeter. Onca şeyi unutupta bu tür cümeller kurabilmen beni sadece şaşırttı.
    Olumsuz yönde eleştiri yapan arkdaşlar sadece bu olay olsa bile nasılda "olabilir" , "herkesin başına gelebilir" diyebiliyorsunuz anlayamıyorum.
    Bak yaptığın şeyler için herzaman sana teşekkür ettim. Bu olay yok resmini kullanmışım yok şeymiş o değil bu olay en son msnede görüştüğümüzde sana bi laf dedim gücendin beni msneden sildin. Kamer sen bunu 1 laf için diyorsan veya böyle laf bekleyerek hareket ediyorsan sana bişe demiyorum.. Şuanda saten sitede sorun var ben değiştiremedim...
  • 04-08-2005, 13:21:36
    #53
    "1 laf dedin gücendin" saçmalık! uzun süredir yanlış yapıyordun ve ben seni uyarıyordum. (yalan mı?) geçmişte ve şuan da haksız olduğunu biliyorsun. kendine haklı sebep bulmak için sorun yaratmaya çalıştın haksız çıkartmaya çalıştın ama çok dengesiz ve saçma konuştun madem haklısın unutmadım diyorsun o zaman o lafları etmen çok saçma tamamen tezat çünkü!
    neyse bu son cvptı....