• 03-06-2007, 16:18:27
    #10
    kenantr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu arada yaptığım araştırmaya göre size o maili gönderen Gökhan Kırdarın eşi imiş. Kendiside loopus çalışanıdır ve ilgili materyallrin hak sahibi konumundadır aynı zamanda dikkate almanızı tavsiye ederim o maili.
    :=) Tam Ustune Bastın Loopus.net ten gelmı mail bende sildim göze alamadım direnmeyi dirensemde bi faydfası yokda dediğiniz gibi ancak bizlere dava açarlar ama rapid gibi sitelere hayır.
  • 03-06-2007, 16:56:57
    #11
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    hangi site bu upload sitesi merak ettim.
  • 03-06-2007, 17:03:48
    #12
    Bu olayı rapid yada youtube yada yurtdışı içi diye düşünmeyin.Büyük siteler aslında daha kolay hak sahibi olan firma tek bir email ile tespit ettiği tüm linkleri kaldırtabilir.En kolayı youtube ben canlı şahidim önümde tek tek linkler toplandı bir mail hazırlandı ve you tube ye gonderıldı.24 saat sonra o linklerdeki videolar silinmişti youtubeden.Silmezse ne olur çok basit ilgili sitenin sorumluları hakkında davalar acılır bu zaman zarfında ihtiyati tedbir kararı ile sitenin yaınına eger sunucu turkiyede ise tamamen yurtdışında ise sadece türkiye çapınca ulaşım engeli koydurulur.Zaten bu tarz bir dava açılmadan evvel tüm sayfalar tüm linkler noter kanalı ile tespit edilmiştir yarın bir gün silipte yok kardeşim öyle birşey ben böyle bir yayın yapmadım diyemezsiniz.İş dava boyutuna uzayınca çok çekersiniz başkada bir şey olmaz.Sözgelimi kurtlar vadisi , Terör dizisi başlarken herkes aradı yada mail yolu ile ulaşıp bir izin koparmaya çalıştı.Pek çoğunuz ararken ben panafilmin ofisinde kulak misafiri oluyordum görüşmelere söylenen tek laf vardı klasık olarak "Dağıttığınız içerike dikkat ettiğiniz sürece sorun yok bizim açımızdan" Bunun anlamı şu idi benim yarın öbür gün vcd sini dvd sini piyasaya süreceğim bölümleri kaliteli kayıt şeklinde dağıttıramazsınız, Yine aynı şekilde cd ve kaset yolu ile satışa çıkacak olan dizi müziklerini dağıtamazsınız. Bunlara dikkat ederseniz bir şey olmaz.Benimde kv sitem var hatta piyasadaki şu an için en büyük site benimki iki tane sunucum var elimde ben bilmiyormuyum full kalite bolum sunmayı ben bilmiyormuyum butun muzikleri alın indirin demeyi.Aldığım özel izinler var diğer sitelerden farkli olarak bazı şeyler yapabiliyorum ama her zaman içinde ilgili kişilerle dirsek temasında olarak belli kriterlere dikkat ederek yapıyorum bu işi.Haklara saygılı olmayı öğrenmemiz lazım üç beş hit için başımızı belaya sokmanın mnası yok.Ayrıca kimse düşünmesinki kim gelipte benim sitemi görecek nereden haberleri olacak.Unutmayın bu insalrın bir şirketleri var ve bu şirketlerde sadece bu iş üzerinde çalışan personeller var.Benim sitemde ne olup bittiğini bazen benden iyi biliyorlar.Yeri geldinmi forumlara üyede oluyor yeri geldinmi belli mesaj kotasını aşmak için forumda aktif bile oluyorlar.Benden söylemesi bu işler o kadar kolay işler değil.
  • 03-06-2007, 17:13:58
    #13
    Üyeliği durduruldu
    strhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    saçmalık ya başka bi şey degil paylaşımın önüne asla geçemezler ayrıca rapidshare ne zamandan beri mp3,marez ve bir sürü kurtlar vadisi ile ilgili veriler var onu neden kapatmıyorda megaupladı kapatıyor tamamen siyasi kararlar
    ne zaman dan beri bir şirkedin emek verip para dokup uretip para kazanmak icin sattığı şeyi bedava dağıtmak sacmalık oldu bunun cevabını bir ver bakalım ?
  • 03-06-2007, 17:52:30
    #14
    ben rapid e yüklenen bir mp3 ün silindiğine hiç rastlamadım.
  • 03-06-2007, 18:12:25
    #15
    Üyeliği durduruldu
    şikayet et bakalım siliniyor mu silinmiyor mu?
  • 03-06-2007, 23:00:23
    #16
    AdsenseKolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben rapid e yüklenen bir mp3 ün silindiğine hiç rastlamadım.
    xxxxx.mp3 has been deleted. Reason: THIS FILE IS FORBIDDEN TO BE SHARED! Complaints received.
  • 03-06-2007, 23:19:24
    #17
    tamam şikayet üzerine siliniyor ama öyle yoğun bir şikayete rastlamadım hiç.Mesela, adını vermeyeyim bir mp3 forumu var, ne zaman girsem çoğu sanatçının full albümü var ve linkler her zaman aktif.demek ki yeterince denetlenmiyor.
  • 04-06-2007, 09:14:02
    #18
    AdsenseKolik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hangi site bu upload sitesi merak ettim.
    w w w.dosyaupload.net