• Dün, 15:24:02
    #10
    backlinkmatik.com
    Haxa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @SEOmuhendisi; tavsiye ederim.

    etiket için çok teşekkür ederim.

    İlan aktifse Backlinkmatik SEO ekibi olarak çözüm ortağı olmak isteriz. Detaylar pm veya sitemizdeki Wp hattından bize ulaştırılabilir. r10 nick ve konu linkini iletmeyi de unutmayınız.

    Referanslar:

    https://www.r10.net/seo-danismanligi...matik-com.html

    https://www.google.com/search?sca_es...h=719&dpr=1.41
  • Dün, 15:34:39
    #11
    @Gelistirici;
  • Dün, 15:37:20
    #12
    Hocam tek backlink ile bitmiyor ki iç seo da çok önemli eğer düşünürseniz backlink + iç seo ve geo olarak çalışabiliriz imzam da ki konumdan iletişime geçebilirsiniz
  • Dün, 15:38:45
    #13
    @SJ Digital tek geçerim. Kısa sürede çok güzel sonuçlar aldık.
  • Dün, 16:43:03
    #14
    Sizin için. 🏆
    Merhaba, SEO hizmeti için talibiz. Özelden yazdım, uygun olduğunuzda bakabilirsiniz.
  • Dün, 17:03:39
    #15
    Sadece SEO
    cuvelious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Etiket için teşekkürler, iletişime geçmenmiz yeterlidir.
  • Dün, 17:35:54
    #16
    Kurumsal Üye
    Kimden alırsanız alın, link almadan önce tanıtım yazısının çıkacağı siteyi mutlaka kendiniz analiz edin.
    DR / DA gibi kolayca manipüle edilebilen yapay metriklere aldanmak yerine:

    - Trafik: Son 12 ayda organik trafiği sürekli düşüşte mi, yoksa stabil veya yükselişte mi?
    (Trafik kaybeden siteden alınan link faydadan çok zarar getirir.)

    - Sektörel Alaka: Sizin sektörünüzle ne kadar alakalı?
    Arama motorlarında kendi anahtar kelimelerinde gerçekten sıralama alıyor mu?

    - Index: Google'da site:siteadi.com araması yaptığınızda illegal veya takipçi satışı gibi alakasız ve spam tanıtım yazılarıyla dolu mu?

    - GSC Doğrulaması: Satıcıdan tanıtım yazısı verilecek sitenin Google Search Console trafik ekranını isteyin.
    Gösteremiyor veya çekiniyorsa uzak durun.

    Link yayınlandıktan sonra da iş bitmiyor; bağlantının gerçekten dofollow eklendiğini ve Google tarafından indekslendiğini mutlaka kontrol edin.

    Doğruları söyleyince bazı arkadaşların işine gelmiyor ama piyasada sırf süslü pazarlama cümleleriyle satılan binlerce çöp link var.
    Paranızı ve sitenizin geleceğini heba etmeyin.

    İyi forumlar, iyi ticaretler herkese.
  • Dün, 17:37:16
    #17
    Hocam backlink almadan önce teknik SEO, içerik kalitesi ve Search Console verilerini analiz eden biriyle çalışmanızı öneririm. Sadece link sayısına değil, gerçekten alakalı sitelerden gelen bağlantılara ve ölçülebilir sonuçlara bakın, mümkünse önce küçük kapsamlı bir çalışma yaptırıp sonuçları değerlendirin.
  • Bugün, 12:45:21
    #18
    Ulasaraa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhabalar daha öncesinde forum içerisinden backlink paketleri satın almıştım ancak üstünden zaman geçmesine rağmen bi sıralama alamadık çalışma yaptığımız kelimelerde forumda o kadar fazla seocu varki kiminle çalışacağımızı açıkcası bilemiyoruz cidden bu işi yapan ve verim aldığınız önerebileceğiniz kişiler varsa forum içi forum dışı fark etmez yazabilirseniz sevinirim . (Lütfen backlink paketi diyip 300 400 tane profilden spam link veren arkadaşları önermeyiniz websitemizin konusu ile alakalı gerçek yerlerden arıyoruz.)
    Aynı konuyu açacaktım, teşekkürler