• 04-04-2007, 15:50:18
    #1
    Trsevgili.com'un sahibine seslenıyorum bu kadar mail yetmez mı ?
  • 04-04-2007, 16:01:02
    #2
    H4k4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Trsevgili.com'un sahibine seslenıyorum bu kadar mail yetmez mı ?
    Bende bıktım artık cansu dan ve eda dan yeter bukadar spam
    Al bitane daha ancak 5 yaşındaki çocuğun aklına gelecek bir mail
    Alıntı
    Askim Neden Gelmiyosunya.?
    Yoksa Beni Beyenmiyomusun (
    Hadi Bekliyorum lütfen aşağıdaki linke tıkla gel.
    www.trsevgili.com/?ref=sedasu
  • 04-04-2007, 16:11:21
    #3
    bende konu açacaktım şimdi
    yeter be yeter ******** adi insanlar yaa aşkınada sanada başlicam lan bi günde aynı adresten 5-10 tane mail gelirmi beeeeee mailime bi baktım spamda 4 tane mail var şu an sitenin iletişim kısmından ana bacı dalıcam trsevgili.com ******** herif
  • 04-04-2007, 16:12:34
    #4
    ben silmekten bıktım adamlar yollamaktan bıkmadı :S
  • 04-04-2007, 16:13:09
    #5
    İletişim e-mail-msn adresimiz : uyedestek@trsevgili.com
    TeL:05558360878 - 05558360868
    Trsevgili.Com İnternet Hizmetleri

    buda iletişim bilgileri birazdan telefondan arayacam
  • 04-04-2007, 16:16:12
    #6
    telefon ile aradım. biz yollamıyoruz dediler bakalım. r10.net adresine bi bakın herkes şikayetçi dedim. bakalım bakacaklarmı?
  • 04-04-2007, 16:18:06
    #7
    referer linkinden gönderilmiş mail banada geldi sanırım siteye tıklama bası kazanan uyanık uye gönderiyo olmalı bende aradım simdi bizle alakası yok diyolar.
  • 04-04-2007, 16:19:28
    #8
    Str4ng3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    referer linkinden gönderilmiş mail banada geldi sanırım siteye tıklama bası kazanan uyanık uye gönderiyo olmalı bende aradım simdi bizle alakası yok diyolar.

    referer ile ilgili olamaz bence. olsa bile hatunlar bizim mail adreslerimizi nereden bulacak
  • 04-04-2007, 16:21:00
    #9
    MuratCem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    referer ile ilgili olamaz bence. olsa bile hatunlar bizim mail adreslerimizi nereden bulacak
    hatun degil sanırım gönderen
    reklam alan biri uye bası bizim sırtımızdan para kazanıyo olmalı.
    yanlız mailliste nerden düştüki bizim maillet