• 06-02-2007, 01:22:27
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar, aramızda bazı mega zekalar
    Reklam alacak kişilerden yada pr ı yüksek sitelerin sahiplerinden, reklam verme bahanesiyle p.m istiyor ve site adını öğreniyor, daha sonra yaptıkları spam Arama motorlarıyla sitenizi indexletiyor ve orjinal içeriğinizi botlar sayesinde alarak sitelerinde arama sonucu olarak gösteriyor.
    Ve heryerine adsense döşeyerek sizin içeirğinizden para kazanmayı hedefliyorlar.

    Yani işin özü tanımadığınız bilmediğiniz kişilere ne sebeple olursa olsun p.m den yada msn den linkinizi vermeyin, yoksa madur duruma düşebilirsiniz.
  • 06-02-2007, 01:48:19
    #2
    himm.

    ilginc bir teknik. o zaman bizde yayilmasi ve dagitilmasi topluma millete hayirli olacak site adresleri verelim adamlarda bu yükü sirtlarina alsinlar

    yeterki isin civini cikarmasinlar
  • 06-02-2007, 02:07:13
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Cobra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yani işin özü tanımadığınız bilmediğiniz kişilere ne sebeple olursa olsun p.m den yada msn den linkinizi vermeyin, yoksa madur duruma düşebilirsiniz.
    o zaman reklam alım-satım diye bir kavram olmaz
  • 06-02-2007, 02:11:05
    #4
    Üyeliği durduruldu
    CYBEЯAY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    o zaman reklam alım-satım diye bir kavram olmaz
    Forumdaki gerçek reklam verenler bellidir zaten.. Konularını mesajlarını araştırın. Adamın ciddiyetini anlayın, sonra reklam verin. Benden uyarması tabi, siz bilirsiniz benim başıma geldi sizinde gelmesin diye uyardım
  • 06-02-2007, 05:07:35
    #5
    Üyeliği durduruldu
    bilgilendirdign icin sagol arkadaşım,birsuru kişi reklam alma derdinde ben dahil, ve veren biri cikinca herkez fiyat veiyor veriliyor kımın ne oldugunu sırf mesajlarindan anlamamız da mumkun degil,ama daha dikkatli olmamız gerekte nasil?
  • 06-02-2007, 05:09:55
    #6
    aramızdaki masterlardan cok dopdolu. net 1 de baska 1 yer vardı hatırlayamadım
    adını simdi. onlardan fırsat kalırsa burdakilerde yaparlar..
  • 06-02-2007, 13:05:38
    #7
    Malesef benzeri belkide bahsettiğiniz şekilde benim başıma geldi :/ Şimdi çalınan sitemi yeniden yapılandırıp notere onaylattırmayı düşünüyorum.
  • 06-02-2007, 13:30:14
    #8
    Üyeliği durduruldu
    hımm adamlara baq ya
  • 06-02-2007, 15:53:53
    #9
    Üyeliği durduruldu
    bu dopdolu.net hepimizin hitini çalıyor. adam sayemizde 200k tekil vuruyor. Bunu el birliği ile google ye şikayet edelim.