Merhabalar,
Arkadaşlar sitemizden hiç sipariş gelmiyor. sitem www.outletgumrukmallari.com Ürünler çok ucuz, fiyatlar gayet makul. 1 alana 1 bedava kampanyası bile yaptım .2 adet A kalite parfüm 500-600 arası fiyata geliyor .Her modelden de ürün var .İç seo yaptırdım siteye. Siteyi ise 7 ay oldu yapalı .Yine de sipariş gelmedi. Rakiplerim benden daha fazla fiyata kalite yönünden eksik ürün satıyor .Onlar satıyor . Ben se A kalite ürünler olmasına rağmen fayda alamadım .. Sebebi insanların güvenmemesi midir ? Yoksa trendyol hb varken sizden neden alalım kafasında mı insanlar ? Site Neler yapılmalı ? Bilgi verirseniz sevinirim.
siteme kimsenin girmemesi ve sipariş gelmemesi
9
●390
- 23-11-2022, 11:49:52
- 23-11-2022, 11:51:58Hedef kitleye facebook business manager üzerinden reklam çıkabilirsiniz hocam. Google aramalarda çıkmak zaman alıyor genelde....
- 23-11-2022, 11:57:28müşteriniz kim önce onu belirlemeniz lazım kim sizden ürün alacak bunu belirlerseniz daha kolay algoritmaya uygun reklam verebilirsiniz
- 23-11-2022, 12:07:16Sosyal medya hesaplarınız yok sanırım ilk olarak orada bir eksik var.
- Aktif olarak sosyal medya hesaplarınızı kullanın.
- Kreatif bir logo yaptırın.
- Hakkımızda vb. sayfalara daha çok önem verin.
- En önemlisi sitenizi pazar yerleri ile entegre olarak çalıştırın. Sadece google'dan gelen ziyaretçilerden satın alma beklemeyin. Şuan pazaryerlerine entegre etmeden ve sosyal medya üzerinden pazarlama yapmadan satış yapmanız çok çok zor. İlk olarak bilinirlik sağlamış olsanız bu saydıklarımla bilinirlik kazandıktan sonra artış gösterecektir.
- 23-11-2022, 12:11:11gümrük mallari satışı diye site var. ona benzer yapmak istedim .bu site şu an türkiye de bir numara. onu örnek alarak yapmak istedim. ona rakip olmak için.HamdiCetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-11-2022, 12:15:01Aktif olmasa da adamların sosyal medya hesapları 150k takipçiye sahip.Outletgumruk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 23-11-2022, 12:22:40Sitenize bakıp algıladığım şeyler hakkında yazıyorum. Bir ithamım ya da şikayetim yok. Sadece bir müşteri olarak gözlemlerimi yazıyorum.
Kendi fikrimi söylemem gerekirse; outlet parfüm hiç duymadım. Outlet ürünler genellikle ya defolu ya da sezon dışında satılan ürünler olduğu için insanlarda olumsuz bir ön yargı oluşturabilir. Ya zamanı geçmiş bir parfüm satılıyor ya da kutusu kırık eksik doldurulmuş ürünler var denebilir. Bu da çok normal.
Günümüzde kaliteli parfüm kullanmak bir lüks. Bir parfüme 500 TL verebilecek bir kişi verdiği paranın karşılığını almak isteyecektir. Ve adını duymadığı bir siteden satın alıp zarar etmek istemeyebilir. Bu kişiler parfümün nereden alınacağını çok iyi bilirler.
Son olarak parfümden anlamayan birini çok rahat kandırabilirsiniz. Orijinal şişelerin içine imitasyon ürünler doldurup satıyor olabilirsiniz. Bunu yapan binlerce firma var. Hatta orijinal parfümleri litrelik olarak alıp içine oransal olarak alkol ya da muadil katkı maddesi ekleyip, aynı fiyattan orijinalmiş gibi satıyorlar. Piyasadaki pek çok parfüm bu şekilde.
Müşteri bir ürün aldı ürünün kusurlu olduğunu belirterek iade etmek istedi. Outlet ürün olduğunu ve kusurlu olduğunu bildiğini gerekçe göstererek iade etmeye bilirsiniz.
Sonuç olarak kişisel görüşüm pek güvenmediğim bir siteden parfüm satın almam. Hatta denemeden parfüm almayı dahi sevmem. Pek çok kişi de parfüm için bu şekilde düşünüyor olabilir. Ayrıca outlet parfüm olması başlı başına bir muamma. Tanınmayan bir siteden "ne kadar outlet olduğu belli olmayan" bir outlet parfümün alınmaması çok normal.
Şahsi görüşüm bu domain ile parfüm satışı yapmamanız. Başka bir ürün çeşidi için çok güzel olabilir. İyi çalışmalar. - 23-11-2022, 12:31:29Bence alan adı uzun ve kaba duruyor. Daha kısa ve akılda kalıcı bir alan adı seçmelisiniz.
