• 17-03-2009, 01:57:02
    #28
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    senin anlamanda problem mi var yoksa banamı öyle geliyor ? adam eklediğinde JINGLELİ oldugunu bilmiyor bilmediği parçalar var CORR ' u sildi sen takip etmiyorsan siteyi biz ne yapalım daha Corr Corr Diye Bağırıyorsun. Tamam DİSİPLİN silinir diğerlerini bilmiyor söyle silsin daha hırsızdınız diye ağlama bu işinde sonu gelir merak etme YOUTUBE göcer bir gün sende kurtulursun bizde kurtuluruz.
    Ayrıca Katagori durur ondan sanane adam kendi sonra ekler.
  • 17-03-2009, 02:05:26
    #29
    ha şöyle yola gelin
    disiplin
    beta

    ve diger çaldınız kategorileride boşaltın.gözüm üstünüzde yarın birgün geri koymayın.
    siteye bakıyorum hepsini kaldırınca bende rapor edip konuyu sildirecegim.
    İnşallah youtube çökerde bende kurtulurum hırsızlardan
  • 17-03-2009, 02:08:51
    #30
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    Sen Kendin Kaşındın Kalkmıyor Kardeşim hiç bir parça yola gelin demek Tamam işine bak istediğine söyle sürekli eklenecek parçalar. istersen JINGLEDE KÜFÜR ET hadi işine bak işinle ilgilien..(Konuyu Okuyan Arkadaşlar Kusura bakmayın Ama Böyle İnsalara Böyle Muamele Yapılır. Buna Müstehak ) biz 4 senedir bu siteyi ayakta tutuoruz niceleri geldi geçti sende gelir geçersin merak etme..Adama iyilik edelim diyoruz kabul etmiyor suc bizden cıktı günahıda cıktı.Buda SON MESAJIMDI İYİ GECELER BU KONUYU OKUYAN ARKADAŞLAR.
  • 17-03-2009, 02:11:04
    #31
    güle güle omarım kaldırma sana yalvaran yok.hırsızlıgını tescilletigin için sagol.senin gibilerede ihtiyacımız var eglenmek için.taklitler aslını yüceltir.44 sene daha yaşasan çalmaya devam edersin bu leke sana yeter
    güle güle (:
  • 17-03-2009, 04:56:57
    #32
    Üyeliği durduruldu
    Etme bulma dünyası. Zamanında sen tasarım çalarsın, gün gelir başkası da senin içeriğini çalar.
  • 18-03-2009, 03:51:42
    #33
    yapma yav(:
    Fatality_EP__upload_by_eastcoaster_.rar
    sende hırsız degilmisin(:?
    kendi acıklarını kapat sonra gel yaz buraya
    http://www.rap-turk.com/zahriyan/emi...ull-album.html
    oynadıgın oyunlardanda haberim var.sanada sıra gelecek merak etme(:
  • 18-03-2009, 04:05:14
    #34
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    Hiç olmazsa Kaynak ßelirtsin:S ßazen göz ßeßeklerimiz Kızarıyor içerik eklicez diye. ßöyle Kişiler yüzünden ßu işden soĞuyoruz.
    ßnm weß adreslerimden ßir tanesi Aşk şiirleri, Aşk mesajları, Aşk mektupları, Msn nick, şiir, nick, aşk, şiirler her hangi ßir Şiir adını arattır googlede Prsi yuksek sitelerin Çoğunda Çıkıyor. ßu işi ne ßiz durdurasiliriz nede ßaşkası ßöyle gelmş ßöyle gidiyor kardeşim.
  • 18-03-2009, 15:34:37
    #35
    Üyeliği durduruldu
    underground01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yapma yav(:
    Fatality_EP__upload_by_eastcoaster_.rar
    sende hırsız degilmisin(:?
    kendi acıklarını kapat sonra gel yaz buraya
    Emir & Çağdaş & Shaman & Zahr’iyan - Fatality EP (Full Albüm) : rap,indir,dinle,ceza,mp3,sagopa,dinle,albüm,türkçe rap,sansar,ayben,apo,kolera,şarkı sözleri
    oynadıgın oyunlardanda haberim var.sanada sıra gelecek merak etme(:
    O siteyle ben ilgilenmiyorum. İnan rap linklerini kopyala yapıştır yapmaya ayıracak vaktim yok. Çocuklardan biri benim sunucumda barındırıyor. Benim sitelerim belli ve 3 tane. Sen kendi işine bak. Kendini savunacağına beni suçluyorsun.
  • 18-03-2009, 20:00:48
    #36
    o çocukta sen oluyorsun heralde(: