Arkadaslar forumda bir kac arkadas pr 8 link satıyomus yalandır.blog siteleridir.inanmayınız.
Orn: ******
PR 8 link
19
●1.558
- 20-12-2006, 21:39:13leet bak uyarıyom seni benim mesajlarımdan uzak dur sana yazmıyorum banada baskalarını savunma bidaha konuyu dagıtıyosun.PR 8 sitesini gostersin Noter onunde 1000 ytl odiycem.Burda Bi forumu kandırmaya utanmıyor mu?6000 kişi varmıs kimi zaman kimse giremiyo olay oluyo ama boyle yalanlar nedense unutulup gidiyor....
Not: Benim konularımı okumak 18 yasından kucuklere zarar verebilir.Hic bir sekilde sorumluluk almıyoruz. - 20-12-2006, 21:46:01Üyeliği durdurulduNe uyarıyorsun, uzak durmazsam n'apacaksın? Tehdit ediyorsun resmen, yediğin ban yetmemiş galiba.. Başkalarını savunmuyorum, sadece kanıt göster diyorum. Kanıt göster ki böyle birşey varsa insanlar da bilgilenmiş olsun.
Not: Beyin yaşı 18'den küçük insanların konularını okumak tüm kullanıcılara zarar verebilir. Sorumluluk konu sahibine aittir. - 20-12-2006, 21:46:51Üyeliği durdurulduarkadaşım bir kanıt olmadan insanları karalayamazsın
sana pr9 blog sitesi göstereyim
google.blogspot
- 20-12-2006, 21:47:56ne alaka anlamadım,her sıte pr8 olabılır yada sayfaAydın adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-12-2006, 21:50:57Misafirpr8 link vermedim diye herşeyi yapacagını tahmın ederdımde hakkımda *********** dıye forum açacagın hiç aklıma gelmezdi.
Daha 2 gün önce ****** sen harbi adammışsın sen iyi bir insanmışsın.Bana pr8 den link vermesen bile sitelerine saldırmıycam aç şu msn engelini diyen insanlarla uğraşmak ilginç bir fantazi kendi adıma.
Karakterinizi kaybetmişsiniz.
Hayatınızda Tehdit ve imhakarlık Büyütmüşsünüz Karakterinizi Saldırganlıklarla doldurmuşsunuz.
Unutmayınki KRAL Herkes tarafından Kral diye bağırılan adam değil hemen yan taraftaki bir çocuğa şeker uzatandır.
İyi geceler. - 20-12-2006, 21:54:18****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaa linkleri 150 ytl den kaptırırken iyiydi hadi sole bakalım simdi linkide gorelim Fransız arkadasın varmıs ya Sen fransızcada bilmiyosundur.Bana msn de r10noktanetseoyarismasi.biz diye siten varmiş onu kapatma diye az mı yalvardın onlarıda yaz buraya Bu konu artık Cıgrından Cıktı Siz Saygı Gostermesseniz ßen Hic gostermem ßunuda kafanıza yazın..