• 30-07-2008, 10:05:56
    #10
    Sava$
    -scripti ücretsiz edinmek istediğime dair bir şey yazmadım! w.arez ci değilim ön yargılarını kaldır.
    wm_xfreex
    - bir repe scripti istemedim! scriptin adını istedim script İSMİNİ para ile söylemek isteyen var ise onunlada görüşebilirim
    schumifan
    -http://www.istanbul.net
    froNau
    -yukarıda da belirttiğim gibi, +rep işin espirisi de scripti bunun karşılığında istemiyorum.Benim istediğim scriptin adı idi! cümlelerimi doğru okuyup anla.
  • 31-07-2008, 15:57:51
    #11
    sitenin tasarımı cok iyi
  • 31-07-2008, 16:03:39
    #12
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    youtube clone ha.hiç gülecegim yoktu : )

    Site kravatlı web 2.0 üstatlarınındır.Scripti bulursan en yakın mahkemenin adresinide bul.çok yakında lazım olur
  • 31-07-2008, 21:52:49
    #13
    PcNet dergisinin sitesi değil mi bu? PCnet forumlarında başlık açsana. Yöneticiler belki yardımcı olur.
  • 29-08-2008, 00:50:24
    #14
    MrPcKoPaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    PcNet dergisinin sitesi değil mi bu? PCnet forumlarında başlık açsana. Yöneticiler belki yardımcı olur.

    PCNet'in sitesi değil, MYK Medya'nın tamamen kendi bünyesinde kodlayıp ve yine tamamen kendi bünyesinde yapımlarını gerçekleştirdiği bir internet sitesidir, Flash video oynatıcısını eğer decompile ederseniz, göreceksiniz ki kendisi yine el ile yazılmıştır. sitenin bir youtube klonu olduğunu ileri sürenlere de ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım, internette video oynatılan her site "youtube" değildir arkadaşlar, vizyonunuzu biraz genişletin artık...
  • 29-08-2008, 01:30:32
    #15
    televidyon da ki telesohbet i takip etmediğin belli. keşke adamların script inin güzelliğine bakarken biraz da içeriklerine göz atsaydın; bir çok bölümde sitelerinin kodlama hatalarından bahsettiklerini ya da düzeltecekleri yerleri söylediklerine şahit oldurdun.
    evet adamlar kendileri yazmış.
    takip etmediğine göre televidyon ekibinden birisinin sana üşenmeyip cevap bile yazdığının farkında değilsindir
  • 29-08-2008, 21:01:14
    #16
    MrPcKoPaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    PcNet dergisinin sitesi değil mi bu? PCnet forumlarında başlık açsana. Yöneticiler belki yardımcı olur.
    eminmisin ?