Php Nuke Phpbb Forum Hakkında
10
●1.628
- 04-07-2005, 16:50:22MisafirArkadaşlar forumdaki bir bölümü komple kaldırmak istiyorum. Fakat kullanıcıların mesajlarının azalmasını istemiyorum. Nasıl yapabilirim. Böyle bir imkanımız varmı?
- 04-07-2005, 16:53:45Üyeliği durdurulduO bölümde yer alan mesajları "Eski Mesajlar" diye bir forum açarak oraya taşımak yeterlidir herhalde. Sorunu doğru anladıysam tabi.
- 04-07-2005, 17:32:05Misafirörneğin forumda oyunlar diye bir bölüm var içinde 1000 tane mesaj var. Bölümü kapatmak istiyom ama içindeki mesajların gitmesini istemiyom.
- 04-07-2005, 17:45:19Üyeliği durdurulduEğer bir zarfı yırtmaya karar verip içindeki mektubun yok olmasını önlemek isteseydim ya diğer mektupları barındıran zarflardan birine koyardım veya ona yeni bir zarf alırdım.
Oyunlar içindeki tüm mesajları ona en yakın gördüğün kategorilerden birine taşı. - 04-07-2005, 18:09:17MisafirTeşekkürler Mavidusler. O bölümü silemeyeceğimi anladım, görünmez yapabilirmiyim. Ama kimse o bölümlerin olduğunu anlamamalı. Sadece adminler görse olabilir. Böyle bir şansım varmı?
- 04-07-2005, 18:54:40Üyeliği durdurulduYalnız söylediği şey "Invisible" kelimesine daha yakın. Yani forum isminin hiç görüntülenememesi. Bu mümkün değil. Ama tabi ki her forumun görüntüleme, okuma, yazma izinleri birbirinden ayrıdır ve forum admin panelinden bunlar düzenlenebilir. Admin'lerden başka kimse okuyamaz hale getirilebilir.
- 04-07-2005, 19:17:08Üyeliği durdurulduForum ismide görüntülenemeyebilir arkadaşım...
http://www.sempatix.com/forum.jpg
Bu adreste benim nuke sitemin phpbb forum modülünün admin panelinden bir görüntü var... Admin panele girdikten sonra İzinler bölümünü tıklayarak vede daha sonra oradan bir başlığı seçip geliş mod a geçerek bu pencereyi çıkartabilirsiniz karşınıza... Oradada görebileceğiniz gibi en başta Görüntüleme bölümü var ve altındaki kutucukta seçenekler... Oradan Admin seçilirse sadece admin görür diger kullanıcılar hiç görmez bile... Arkadaşım sende dikkat edersen panele anlarsın, bende bir an şüpheye düştüm ama uygulayarak görmek en güzeli..