• 21-11-2025, 19:50:34
    #10
    Başarılar dilerim
  • 21-11-2025, 19:58:54
    #11
    Tequila1900 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tebrik ederim proje için.

    Ürün içeriğindeki bileşenlerin risk( düşük,orta,yoğun risk) gruplandırmasını neye göre yaptınız bir yetkinliğiniz varmı gıda veya sağlık alanında?

    Risk gruplandırması için ortaya güven verici bir done sunmalısınız. Yapay zekanın sağladığı bilgiye göre risk gruplandırması yapmak yanlış.
    Tequila1900 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu konuda gıda bakanlığı, gıda akredite kurumları, tse gibi yerlerden detaylı bilgi talep edin size yardımcı olurlar. En azından sağlam bir dayanağınız olsun. Diğer türlü içerik bakımından ciddiye alınmaz.
    Türkiyede satışına izin verilen ve çeşitli resmi kurumlarca onaylanmış bir ürün içeriğini siz yüksek riskli diye sunup karmaşa yaratabilirsiniz ve başınız ağrır. O yüzden ilgili resmi kurumlardan destek almanızı öneririrm.
    Bakanlıklardan bazı bilgiler istemiştim (resmi sitelerden ve CİMER aracılığıyla) pek oralı olmadılar. Risk faktörünü alerjenler de çok belirliyor , alerjisi olmayanlar için risk yoktur tabiki. Risk faktörü kesinlikle çok riskli oldu ama gerekli bilgilendirmelerde bulundum bu YZ çok güvenmeyin diye .
  • 21-11-2025, 20:13:13
    #12
    Tebrikler çok büyük ihtiyaçtı
  • 22-11-2025, 19:42:08
    #13
    tebrikler çok hoşuma gitti fikir.
  • 25-11-2025, 15:29:10
    #14
    Düşünce Yapını beğendim. Hayırlı olsun