nedir bu dmoz'daki kararsızlık?
10
●744
- 26-03-2010, 02:33:23Üyeliği durduruldukişisel sitemi bundan 6 ay önce kadar çok çalışarak eklemiştim dmoz a. bir kaç ay sorunsuzca duruyordu blogumun temasını değiştirdim bi baktım listede yokum. 1 2 hafta böyle gitsin tekrar öneririm dedim tam önerecekken listeye bakayım dedim oradayım. Sitem son haliyle 1-1.5 aydır öylece duruyor sadece yazılarımı ekliyorum listeye baktım yine yokum. Ne oluyor bu şimdi?
- 26-03-2010, 02:59:45Üyeliği durduruldueditör, linkleri kontrol ederken siteye ulaşamamıştır(ya da dmoz botu bu tür bilgi vermiştir) veya sitede uygunsuz bir durumla karşılaştığını düşünüp listeden çıkarak denetim süresi boyunca izlemiştir. sonuçta da sitede sorun olmadığını görünce tekrar onaylamıştır.
- 26-03-2010, 20:28:23aynen öyle olmuştur sitenizi yazarsanız burada bir editör bakacaktır ...TylerDurden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben yardımcı olmaya çalıştım sadece ...