wp bot yazdırılacak
10
●591
- 04-10-2009, 23:34:59merhaba,
10 gün sonra bot patlarsa - trader kullanırım demişsiniz.
10 gün önce çalışan bot, 10 gün sonra bozulursa bilin ki bu coder ın kötü yazmasından değil sitenin tasarımının değişmesindendir ve burda - trader kullanmanız hiç mantıklı değil.
Örneğin, bugün bir siteye bot yazdım emek verdim parasını aldım ve teslim ettim ertesi gün sitenin tasarımı değişirse bot bozulacak. burda coder ın suçu nedir? kim tasarımın değişmeyeceğinin garantisini verebilirki... - 05-10-2009, 12:15:12az çok bilgim var hocam tasarımı neden değiştireyim ? ki tasarım değişmesi bot patladı anlamına gelmez sanırım. ben vb den wp ye konu cekecek bot istiyorum. wp de dış görünüş istediği kadar değişsin admin paneli sabit değil mi ? e sanırım yazı ekleme olayı da admin paneli ile alakalı. daha önce de sinema.com botunu farklı temalara sahip 3-5 sitede kullandım özel alan vs. hepsinde farklıydı bir sorun da çıkmadı.
- 05-10-2009, 17:30:53tema ile ne alakası var ? VB SİTE PANO AYNI KODLAR AYNI X SİTE MAVİ TEMA DA DİYE CEKEMİYCEK Mİ BOT ?CrypticNS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 05-10-2009, 18:07:31Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Sanırım arkadaşın demek istediği durup dururken botun patlaması söz konusu değil bot patlıyorsa bu kodu yazan kişiyle değil kaynak siteyle ilgilidir. Ama vb sitede bot patlama ihtimali yok denecek kadar azCrypticNS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle