• 07-11-2006, 04:02:37
    #1
    Arkadaşlar mizah.net i bildiğiniz gibi satın aldım. Fakat bana siteyi scriptiyle birlikte satacağını söyleyen arkadaş bana domaini sattıktan sonra ortadan kayboldu.

    Ben de şimdi site için script yazacak birini arıyorum. Site çok meşhur ve eski sitenin oldukça fazla kullanıcısı var.

    Açıkça belirteyim şu an script için fazla para harcayamam ama ortaklığa açığım. Eğer biri güzel bir script yazarsa coder arkadaşın sayfadan istediği şekilde reklam elde etmesine izin vereceğim. Yani bir nevi ortak olup karı ikiye böleceğiz. Script sizden domain benden. Ayrıca sayfanın eski scripti bir video izleme sitesiydi. Videoları google dan veya youtube den çekiyordu. Yine aynı bir şey olması benim düşüncem. Hatta elinde hazır db li olan varsa onu da satın alabilirim. Teşekkürler. İyi çalışmalar.

    Bana msn den ulaşırsanız sevinirim.
  • 07-11-2006, 04:35:52
    #2
    Misafir
    McGrady *********** olduğu için tarafımca banlanmıştır.

    Benzer başlıklar : https://www.r10.net/webmaster-genel-k...ight=mizah.net

    Dolandırıcının diğer siteleri : manyak.net - www.samsunhaber.com - www.samsunseriilan.com - www.samsunticaret.com - Kalpyurdu ● Com

    ------o------

    Belkide bırakmamıştır. Aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsin.

    yusuf@klavyeweb.com
    destek@klavyeweb.com
    yusuf@klavyeweb.com

    Cep : 0538 772 02 79
    Fax :0212 689 84 30

    Yusuf YUKSEL
    Merkez Mah. Ataturk Cad Devrim Sokak Avcilar
    istanbul

    DakikHost'ta sitesini host ediyormuş. Ordanda ulaşabilirsin.
  • 07-11-2006, 04:37:29
    #3
    teşhir ettiğiniz iyi olmuş.
  • 07-11-2006, 15:45:05
    #4
    banada kazık attı msnde dolandırıldım yani
  • 07-11-2006, 17:18:09
    #5
    cep telefonu full kapalı şu adamı bulabilecek biri yok mu ya
  • 07-11-2006, 19:26:05
    #6
    Misafir
    Dakikhost'a mail atıp bilgilerini isteyiniz. Biliyorsa veya söylemek istiyorsa söyleyebilir. Söylemeyebilirde ama denemekte fayda var.
  • 09-11-2006, 00:13:50
    #7
    verirsin savcılığa bulur getirirler ayağına.
  • 09-11-2006, 01:11:10
    #8
    benide kandırıyordu yırttım
    cculha üyelikli video izleme script'i var
    ne dersin.
  • 09-11-2006, 02:11:47
    #9
    https://www.r10.net/webmaster-genel-k...ight=mizah.net
    en sonda Maxsimum nickiyle mesaj yazmıs bu ***********. Hala birilerini dolandırmak için ortamını korumaya calışıyor. Yazık..