Merhaba,
14 Mart tarihinde (17 gün önce) Twitter blue aboneliği başlattım. Ancak hala mavi tik gelmedi. Global bir firmanın Türkiye hesabı için başvuru yaptım. Hesabın bağlı olduğu mail firma e-postasına sahip. Bu durum normal mi? Twitter desteğe yazdığım zaman sorunu çözmeye çalışıyoruz diyip açılacan case'i kapatıyorlar. Bilgisi olup yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum. İyi akşamlar.
Twitter Blue (Mavi Tik gelmedi)
9
●434
- 31-03-2023, 01:01:12Hocam başvuru sürecinde profil fotoğrafının ve ismin değiştirilmemesi gerekiyor. Onay süreci uzamış olabilir değişikliğiniz sebebiyle.aktoptas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 31-03-2023, 01:04:46başvurdum, 2 gün sonra mavi tik geldi. onayın ardından profil fotoğrafımı güncelledim, mavi tik kalktı, 2 gün sonra tekrar geldi. hesap 14 yıllık, bunun mu etkisi var bilmiyorum ama bu kadar uzun sürmez normalde. biraz daha sabredin, umarım en kısa sürede onaylanır.
- 04-04-2023, 00:30:10Hayır yok hocam, hatta şöyle benim hesabım Türkiye'de açılmadı Yurt dışında açıldı. Ben ödemeyi Türkiye'den yaptım. Mavi tik geldikten 4 saat sonra da sarıya dönüştüFeri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
isim değiştirmeyi anlarımda, profil fotoğrafı veya kapak fotoğrafı değiştirse ne olacak?